Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
#löytyy, #on, #nimittäin ja mitä näitä nyt oli tapana käyttää

IMG_4027.jpeg
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
#kesäpäivää

smilie_girl_265.gif

14Emd8o.png


Työkaverit eivät olleet osanneet ostaa mieluista siideriä. Silti: #nautittu

Onkohan nämä sellaiset "urheilulliset käsivarret", mitä joku traineri mainostaa naisille mahdolliseksi: "urheilulliset käsivarret ja pyöreä pylly"
#löytyy -ihan treenaamattakin
smilie_girl_356.gif

Ja niin kuin joku mies joskus minulle salilla kommentoi: #letkutpinnassa
PK9jV80.png

"Oo, onpa ihanan värisiä! Tarvitsisinkohan minä turkoosin ämpärin??!?"

M7KvNIF.png


nein1.gif
Hienot letkut!
 
Onk nää jottain Lissun hommia.


"Mitä on quadrobics?
Quadrobics on yksinkertaisimmillaan neljällä raajalla liikkumista. Siihen liittyy esimerkiksi hyppimistä, laukkaamista tai muuta liikkumista käsien ja jalkojen varassa. Quadrobicsistä käytetään myös lyhennettä quads. Osa therianeista harrastaa quadrobicsiä"

"Turrit eli furryt fanittavat antropomorfisia eli ihmisen kaltaisia eläinhahmoja. Harrastukseen kuuluu esimerkiksi eläimeksi pukeutuminen, aiheeseen liittyvä taide ja sarjakuvat"
Ei ole kovinkaan kauaa kun taisi olla brittiläinen koulu joutui ongelmiin, kun siellä on kissaksi identifioituva lapsi. Hänen äitinsä tosiaan kannustaa tähän ja oli vienyt jopa eläinlääkärille koska noh, luonnollisesti. Koulun on myös pakko huomioida hänet kissana.

Väittäisin että lähtien siitä pronominisekoilusta, nämä ovat vain vakavia mt-ongelmia.
 
Onneksi suomenkielessä ei ole mahdollisuuksia moiseen.
Ja sehän ei ole estänyt mitään. Täällä sekoillaan muiden sekoiluiden puolesta, ja väännetään pronominit sinne instan bioon väkisin joka on mielestäni entistä pahemmin sekaisin - koko kielessä ei ole edes pronomineja kuvaamaan maskuliinia ja femiiniä niin sitten on digitaalisesti keksittävä toisen kielen kautta ilmaista kuinka sinua kuuluisi puhutella mikäli omassa kielessä olisi pronominit.

Psykoosit kun on tulilla niin harvoin sitä ihminen ymmärtää että on psykooseissa. Jostain kumman syystä porukka on tähän lähtenyt mukaan ihan vapaaehtoisesti.
 
Tekisi mieli tilata 15 hesen juustopurilaista ja vetää ne kaljan kanssa alas. Se määrä myrkkymajoneesia aiheuttaisi niin megalomaanisen varpusparven, että fiilis voisi parantua. Tosin maha olisi monta päivää kipeä vehnästä.


Sitten takaisin reaalimaailmaan ja lohisalaatin pariin.
 
väännetään pronominit sinne instan bioon väkisin joka on mielestäni entistä pahemmin sekaisin - koko kielessä ei ole edes pronomineja kuvaamaan maskuliinia ja femiiniä niin sitten on digitaalisesti keksittävä toisen kielen kautta ilmaista kuinka sinua kuuluisi puhutella mikäli omassa kielessä olisi pronominit.

Ja sitten päälle väännetään mediaan kolumneja siitä, kuinka tällainen pronominitoiminta on oikeasti tärkeää Suomessakin, koska täälläkin usalaiset misgendering-ongelmat ovat jollain tavalla akuutteja.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom