Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Ja nokka kohti Poria. Kiinnostus Janssonin kiusauksen luokkaa.
"Pori tarjoaa loistavat puitteet kaljanlanttaukselle. Kuppilaa on joka niemessä, notkossa ja saarelmassa. Toinen suosittu ajanviete paikallisten keskuudessa on julkinen kuseskelu tienvarsilla, keskustan puistoissa ja Kävelykadulla. Suosituin harrastus kaupungissa on kuitenkin joutenolo. Markkinatalous on siunannut porilaisia runsaalla vapaa-ajalla"
 
Ah baaripyörä on ihan yleinen juttu, mulla myös kaksi fillaria joista toinen on vähän sellainen että jos joku humalainen päättää vetää fillareita solmuun niin ei tule kauhean iso kyynel. Toinen sitten taas on jo kolmatta viikkoa ainoa vempele jolla työmatkat hoidan. Pitää sanoa että yövuorot on vaikeimmat fillaroida, ei se sinne meno, mutta kun vuoro vihdoin loppuu niin haluis vaan lämpimään autoon ja mahd.nop. kotiin, nyt siel silmät sirrillään vetelee fillarikamoja päälle.
 
HS: Venäjä aikoo muuttaa yksipuolisesti Suomen vastaista merirajaa Itämerellä

Venäjän puolustusministeriö perustelee luonnostaan sillä, että vuoden 1985 merikartat eivät sen mielestä olisi täysin tarkkoja eivätkä vastaa ”nykyistä maantieteellistä tilannetta".

Mekin voitaisiin tehdä esitys, että rajat muutetaan tähän muotoon. Tosin nuo SS-joukot voitaisiin jättää perustamatta.

fc13e08b8c330762.jpg
 
Tulikohan tehtyä silein etä tyhmästi

Sisältyy lounasbuffetiin / Opiskelijan perusateriavaihtoehto​

11,50€ / Opp. 2,95€
Jauhelihapyöryköitä
A, L, M
Kermakastiketta
A, G, L

Perunasosetta


edit. 4,5km. Sinnehän töräyttäis opiskelijamaisesti fillarilla. Mutta pitää takaisin tullessa nappaa juniori päiväkodista.
edit2. Kolmeen egeen ei tee lounasta himassa. Taidan lounastaa joka arkipäivä tuolla.
 
ajjotko ryhtyä nussimallanussimaan opiskelijatyttösiä?
 
ajjotko ryhtyä nussimallanussimaan opiskelijatyttösiä?

Lähtökohtaisesti en. Mutta never say never. Kattellaan. Saattais tuo tyttöystävä tykätä kyttyrää, mutta ei tiä. Jos haluis mukaan!

Järkeilin ihan tutkinnon opiskella. Mutta nautitaan nyt eduista. Kai niihin kuuluu opiskelijatylleröt?
 
ja:asiaan

tuli iffiltä lasku: ommuuten asia sillätavalla, että nykyisen mopedin kasko maksaa kuukaudessa enemmän kun etellisen vuodessa

etellisessä mopedissa kasko maksoi siis 53e/vuosi
 
Tämä olis kyllä kunnianhimoinen raja. Menis varmaan tällä tahdilla 200v ennenku tuonne uudelle itärajalle pääsis autolla, kun ei saada edes nykyisiä koloja paikattua tieverkosta.


Omasta mielestä Laatokan ja Äänisen ympäriajot pitäis sitten pystyä suorittamaan kokonaan Suomen puolella, eli vähän lohmaista vielä lisää. Lisäksi tuo töyhtö pään päällä on aika vaatimaton, rajahan voisi jatkua käsivarresta suoraan Jäämereen asti ja sieltä Varangille kaikki Suomelle.
 
Kukapa se maneereilleen mitään voi, mutta tuota... vähän niin kuin olisi piilokamerasketsissä mukana, kun keskustelukumppani lipoo kokoajan huuliaan samalla kun kyselee, "oletko kauan ollut täällä, oletko sille ja sille sukua, missä asut, asutko yksin" jne.

Huulirasvan käyttö saattaisi auttaa. Tai sitten ei.

*kiesus* :LOL:
 
HaHaa. Oletko lähtenyt tärskyille?

En. Keskustelukumppanilla oli kyllä sellainen kysymyspatteritykitys päällä, että siltä se melkein vaikutti. Samaan pöytään tuli kyllä sitten kolmaskin henkilö, niin kyllä hänenkin kanssa jutteli, mutta ei tentannut häneltä mitään yksityiselämään kuuluvia asioita. Varmaan ovat jo hyviä tuttuja tai sitten tenttauksen kohteena on kerrallaan yksi hlö per pöytä. :hyper:
 

Omasta mielestä Laatokan ja Äänisen ympäriajot pitäis sitten pystyä suorittamaan kokonaan Suomen puolella, eli vähän lohmaista vielä lisää. Lisäksi tuo töyhtö pään päällä on aika vaatimaton, rajahan voisi jatkua käsivarresta suoraan Jäämereen asti ja sieltä Varangille kaikki Suomelle.
Me ollaan varmaan jossain Venäjän propagandassa kohta näiden juttujen takia. "Kattokaa miten ne vihaa meitä, vapautetaan heidät!"

E: Onneks tääl ei sentään mitään natsijuttuja puhuta. Koskaan, ja joskus niin silloinki harvoin ja paheksuen.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom