Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Katselen epäuskoisena yamk-luentoa:

luento.jpg
 
Näin viime yönä unta, että varastin/lainasin @Heatseeker peräkärryn hailuxin perästä. Heatsiideri itse oli auton viereen pysäköidyssä asuntovaunussa juomassa siideriä pitkätukkaisen miehen kanssa. Laitoin kolme päivää myöhemmin tähän ketjuun viestin, että kärry palautettu. Ei ollut siiderinjuonniltaan ehtinyt sitä kaivata vielä.
Ehkä siellä pohdimme Saatanan kanssa ilmatyynyaluksen saloja.

Hänellähän taitaa olla sellainen Martin Erikson henkinen frisyyri.
 
Hieno tilanne äsken SS-marketissa.

Pariskunta ostoksilla. Nainen työntelee ostoskärryjä hyllyjen välissä, mies on kipaissut a-tarvikeosastolta laatikon Sandelssia.
Hän saapuu laatikko kainalossa kärryjen luo, juomat huomattuaan rouva tokaisee:
"KYLLÄ NIITÄ JUOMIA ON SIELLÄ KOTONA JO IHAN TARPEEKSI!"

hehe
 
Kyyyllä pitäisi saada suomeenkin tämä, eli taloon voi teettää 100k rempan ja valtio/eu kustantaa.

Kieltämättä maistuisi maalämpöpumppu+julkisivuremppa+uudet eristeet verovaroin maksettuna. Vähän ku viel venyttäis lisää verokukkaroa, niin uusii viel katon ja asentaa vähän aurinkopaneelia.
 
Hyh, viikonloppuna hesoihin. Vierailulle kyllä positiivinen syy, kun pääsee tuonne Tonefesteille (klik) ja käyn tsiigaan samalla yhden kitaristin klinikan. Aika monta vuotta koittanu lähteä tuonne.

Pääsee myös todennäköisesti vähän demoamaan tuon kesällä valmistuvan, oman custom-kitaran rakentajan jotain vähän vastaavaa peliä, ainakin mikkien suhteen, että saa pientä osviittaa, mitä on tulossa.
 
Kotimaan lomamatkojen suunnittelutsiikaus nro 2.

Olin jo maksamassa 110 euroa Mielenrauhasta ja vaakatasossa matkustamisesta, että olisin sitten kohteessa nukkuneena ja ajoissa. Ja huomasin, että siinä on vaihto ja pitää odotella Tampereella puolitoistatuntia alkaen aamuviideltä. Ei ki.

Edullisempi ja järkevämpi vaihtoehto on istumapaikalla ja saapuu sillä tavalla, että saa asemalta kävellä suoraan hotellille ottamaan huoneen -> ja koska junassa ei saane istuen nukuttua, niin viimeaikojen "vapaa-ajan narkolepsian" perusteella hotellilla on luultavasti otettava heti tunnin parin päiväunet, jotta on sitten toimintakykyisenä illan. Anyway.

Mutta ku VR.

Voiko luottaa, että se juna olisi perillä siihen aikaan kuin luvataan? Tai ei ainakaan paria tuntia enempää olisi myöhässä?

:unsure:
 
Voiko luottaa, että että juna olisi perillä siihen aikaan kuin luvataan? Tai ei ainakaan paria tuntia enempää olisi myöhässä?
Niin liittyykö tää siihen, mihin mennessä huone pitää ottaa vastaan? Jos kyllä, niin sen ku takaa kortilla huoneen ja menee milloin kerkee. Oon joskus soittanutkin matkalta, että nyt ei kyllä kerkee ajoissa, että mitä tehdään ja aina on järjestynyt jotenkin.

Eikä noi junat oo meikäläisen pitkän matkan reissuissa ikinä ollu tyyliin varttia puolta tuntia enempää myöhässä, mutta ei kai noi ikinä satavarmoja ole. Edellinen vähän isompi härdelli oli, kun junassa ei ollu ollenkaan sitä vaunua, jossa piti olla paikat, mutta oli onneks dokailureissu ja saatiin konnarilta sit juomalippuja.
 

Suositut

Back
Ylös Bottom