Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Lähinnä tarkoitin, ettei olisi ottanut tuota itseensä, kun aika paljolti sitä, että pomo purki omaa kiukkuaan minuun, eikä täysin minusta johtunut. Keskityin liikaa noihin hänen lyttäyksiin ja unohdin kaiken muun hyvän ympärillä (työn ja muun työyhteisön). Toki nuo tilanteet jää aina muistiin ja alkaa sitten pelätä koska seuraava lyttäys tulee. En tarkoita, että lakkaisi välittämästä kaikesta, vaan lakkaisi välittämästä kusipäistä työelämässä. Pitäisi siis keskittyä välittämään oikeista asioista.

Eihän tuota olisi tarvinnut täysin sietää, mutta olisi pitänyt tuohon puuttua keskustelemalla asiasta. Sitä en tehnyt ja se jää kyllä kaivelemaan ikuisesti. Mutta kyllä tästä joskus vielä yli päästään.
Jotenkin tää on minusta vähän turhaa itsereflektiota, kun ethän sinä siinä ole mitään väärää tehny, jos pomo on mulkku. Etten tiedä onko nää niitä ihmisenä kasvamisen paikkoja, jos pomona on joku täysin tehtäväänsä sopimaton ihminen, että et varmasti ole ainut, joka lähtee meneen tuommoisista paikoista, jos kerran on vaihtoehtoja.

Ja tosiaan ihan validi ratkaisu minusta tuommoinen, että lähtee meneen mestasta, jossa kohdeltiin huonosti ja jättää HR:lle viestin saamastaan kohtelusta. Eihän tuossa menny mikään väärin. Jos se uus mesta ei kolahda, niin kattelee vaan rauhassa sit taas uusia vaihtoehtoja. Ts. eteenpäin sano mummo hangessa.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Lähinnä tarkoitin, että nyt jälkikäteen kaivelee, koska asiat eivät menneet niin kuin olisin toivonut, enkä toiminut, niin kuin olisin toivonut. En olisi ottanut tuota itseeni ja olisin ollut erilainen ja... kaikkea mitä nyt tiedän, mutta en vielä silloin tiennyt... ja jos eläisin saman uudelleen niin tekisin eri tavalla ja...


Ihan hyvä reflektoida ja analysoida tapahtunutta sekä omaa ja muiden toimintaa ja käytöstä. Kaikesta oppii jotakin, vaikkakin kipu sielussa ei tietenkään ole se tapa millä haluaisi oppia. Mahdollisesti jatkossa ihmissuhdetaidot ja omien rajojen tunnistaminen ja asettaminen helpottuvat.

Vaikka nyt on haikailua vanhaan, niin kannattaa muistaa, että lähdit sieltä syystä. Tilanne kriisiytyi. Raja tuli vastaan ja voit huonosti.

Ihmiset tekevät hyvin samantyyppisiä pohdintoja esimerkiksi ikävästi päättyneen parisuhteen jälkeen. Kun aikaa kuluu ja isoimmat surun, pettymyksen ym. tunteet lievittyvät, niin näet kokonaiskuvan selkeämmin.


Kyllä tästä joskus vielä yli pääsen.

Pääset.
 
Tänne kun julkaisee näitä teemavaatteisia otoksia, niin saa varoa, ettei joudu osalliseksi lissun leikkeihin. Moni tosin varmaan haluaisi? 🙄
 

Liitteet

  • 20240509_095010.jpg
    20240509_095010.jpg
    108 KB · Katsottu: 93
Aika herkullinen olo tänään herkkujaloissa, nopee ja vahva. Lisäks herkkulonkan ikirouta alkanut sulamaan, kun oon nyt joka aamu venytellyt sen auki ja sen jälkeen pikapikaa rientänyt tekemään kasakkakyykkyjä tms jolla saa rasitettua niitä herkkulihoja täydellä liikeradalla. Toimii herkkuperstuntuman (kirjaimellisesti) perusteella helvetin paljon paremmin kuin pelkkä venyttely.
 
Päiväunissa sopisi studion nimeksi. Sehän on se paikka missä kaikki tapahtuu. :rolleyes:
En ymmärrä tuollaisia läpsimissalonkeja.. Missä se kaikki pillutus sit tapahtuu?

ja bäk normaaleihin aiheisiin: kävin vetämässä pienen metsälenkin tuolla latupohjilla, niin ihan jäässä vielä pätkiä teistä.. kuvittelin, ettei nyt lunta saatika jäätä enää liikaa olis..
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom