Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Selvästi virallinen kesä alkanut, kun kylillä käydessä naisilla oli pyllyhousut ja povipaidat päällä.
Täällä ei oikein tiedä mikä on. Paikalliset on kevyt untsareissa ja pitkissä housuissa, turret on jotain välillä farkut+nahkatakki - ei nähtäviä housuja + hihaton.
 
Screenshot_20240503_191050_Instagram.jpg

#sylvi
 
Onpa ollut kertakaikkisen miellyttävä viikko töissä ja ensi viikolla vain kolme työpäivää :sneaky: :giggle:
Sama täällä. Tuo jälkimmäinen siis. Jotenkin tosi tahmea viikko tämä, kun keskellä viikkoa vapaa. Asiaa ei ehkä liiemmin auttanut alkoholituotteiden kanssa pelehtiminen vappuaattona. Tai sitten niitä oli liian vähän 🤔
 
Lienee sitten siirteiden otosta tulevaa saphenushermon kipuilua, menee niin sen siirrelaskimon vieressä, että vaikka en faktisesti tiedä niin melko varmasti sanon että aika yleistä ohituksen jälkeen.

EI SAA suojella tai vältellä sitä kosketusarkuutta, muuten jää pian semmoseksi tai pahemmaksi.
Joo, olen harrastanut sellaista TSI lymfahierontaa, koska nämä jalkaterät tuppaavat nyt myös turpoavan aika innokkaasti.
 
Eiköhän se offtopicin kesäsymposium pitäisi järjestää täällä.


#kauppaneuvos
#tärpättiä
Saako tuolla huutaa: "Nokikeppi lisää tärpättiä"?
Entä kutsua jotain oletettua Tolloksi?
 
Noi on aina vähän semmosia lääkkeitä, että ensin hirwee into, sitten äkkiä käyttöön tulee PALJON, ja sitten tulee ilmi jotain jännää...ja joko koko lääke lähtee markkinoilta tai käyttö vähenee radikaalisti.

Joku buumi nyt meneillään, jokaisella itseään kunnioittavalla isolla lääkefirmalla omat pillerit ja pistokset kehittelyssä ja isot tavoitteet. Pelistä jo tippunutkin yrittäjiä kun tullut koekäyttäjillä ilmi ..jotain jännää.. Voin hyvinkin kuvitella että kaikista tulee ennemmin tai myöhemmin. Maksavat sitten multiziljoonan oikeusjutuista, mutta nopeimmat ehtivät tienata viisi. 😆
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom