Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Loma, perjantai ja karkkikalja

IMG_3994.jpeg
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Minäkin vielä sohvalla, eikä ole etes biitteriä, koska: en omista

#kesä

IMG_9749.jpeg
 
Yksi tuttu putosi todella jurrissa neljännen kerroksen parvekkeelta eikä mennyt kuin pari luuta.
Tippui nimittäin kakkoskerroksen parvekkeelle eikä maahan. Ne oli vähän sillein lomittain ne parvekkeet, mutta aika tuuri kävi

Vuosia sitten tuttu kertoi seuraavan tarinan. Hän oli merimies ja loukkaantunut jotenki ja joutui jäämään maihin Amsterdamissa. Oli sit jossain hotellissa ja ajatteli livistävänsä maksamatta, katteli tokan kerroksen ikkunasta että tossa on terassi ja siinä peltikatto, minähän tiputtaudun siihen katolle ja häivyn maksamatta. Se oli lasikatto ja kaveri tippu siitä läpi suoraan aamiaspöydälle.
Siinä hajosi sit jotain lisää ja kaveri passitettiin Suomeen kai jollain konsulinkyydillä. Mä tapasin hänet tän tapauksen jälkeen varastohommissa jossa hän oli sairauslomalla tienaamassa pimeetä rahaa. Kaveri oli kyllä melkoinen vekkuli.

Tä kaikki tapahtu luonnollisesti monta vuosikymmentä sitten.
 
Sellaista hermokipua, että iho samaan aikaan sekä vähän tunnoton että kosketusarka.
Lienee sitten siirteiden otosta tulevaa saphenushermon kipuilua, menee niin sen siirrelaskimon vieressä, että vaikka en faktisesti tiedä niin melko varmasti sanon että aika yleistä ohituksen jälkeen.

EI SAA suojella tai vältellä sitä kosketusarkuutta, muuten jää pian semmoseksi tai pahemmaksi.
 
Onkohan Tohtori ostanut koko inventaarion kun noin noussut?
”Amgen said Thursday that it will no longer develop an early-stage obesity pill, and will instead focus on a more advanced injectable candidate”
”“we are very encouraged with the results”
Noi on aina vähän semmosia lääkkeitä, että ensin hirwee into, sitten äkkiä käyttöön tulee PALJON, ja sitten tulee ilmi jotain jännää...ja joko koko lääke lähtee markkinoilta tai käyttö vähenee radikaalisti.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom