Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Juma kun alkoi nukuttamaan lounaksen jälkeen. Jaksaisi läjhteä laahustamaan kohti kahvinkeitintä.

Voisi nyt edes yksi auto kolaroida tuossa ikkunantakana.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
@Sylverö Meeppäs huviksesi puhelimella osoitteeseen https://whatsmyip.com ja kato, mitä se sanoo? Pitäs näkyä joku IP-osoite, todennäköisesti kotipaikkakunta ja operaattorin nimi, keltä osoite on. Jos sulla ois se VPN päällä, niin sitten paikkakuntana näkyy jotain ihan muuta kuin Kuopio.

Satakunta, Pori??????
20240423_140109.jpg
 
Vaimo täyttää 40 ja kylää on tulossa ihmisiä jotka eivät ole minua nähneet. Mitä mieltä olette siitä että rakentaisin pienen alttarin pääkalloineen ja ullakolta haetun rotan luurangosta? Ei liikaa mutta kuitenkin sen verran että saavat ihmetellä
Meet sängyn alle makaamaan ja huudat sieltä rivouksia! Jos vieraiden joukossa on kulttuuri-ihmisiä he ihastuvat sinuun.
 
Vaimo täyttää 40 ja kylää on tulossa ihmisiä jotka eivät ole minua nähneet. Mitä mieltä olette siitä että rakentaisin pienen alttarin pääkalloineen ja ullakolta haetun rotan luurangosta? Ei liikaa mutta kuitenkin sen verran että saavat ihmetellä

Pistä kamojen alle jemmaan vielä pieni Bluetooth-kaiutin ja viihdytä vieraita:
 
Jaa'a. VPN kyllä päällä, mutta sijainti pitäisi olla Suomi. :unsure: No ihan sama kun en yleä katsele. Ja ei, en ole saksassa nyt.
vpn.jpg


Miten tuo VPN parantaa elmänlaatua?
Voi katella maarajoitettua sisältöä. Esim. south parkin jaksoja heidän omalta sivultaan (maarajoitus:jenkkilä).
Sekä tehdä vaikka kiusaa intterwebsin henkilöprofiilienrakentajille. Joskus katsoin omat tiedot uutubessa ja ikähaarukka oli kutakuinkin oikeaa luokkaa, mutta kaikki muu sitten ihan päin persettä.
 
No ei huhtikuussa satava lumi yllätä, mutta se on poikkeuksellista, kuinka paljon lunta on satanut ja kuinka kylmää on ja että tämä tilanne jatkuu päiväkausia. Ilmatieteenlaitoksen mukaan näin pysyvää koleutta tähän aikaan vuodesta on muutaman kerran vuosisadassa. Helsingissä sama määrä lunta on huhtikuussa ollut vuonna 1972. Eli kyllä yllättää - itse kun en niin hyvin muista tuota vuoden -72 tilannetta, koska ikää oli keväällä vasta pari kuukautta.
Mutta takatalvi tulee silti oikeastaan joka vuosi, ihmiset laittaa innokaasti kesänakit alle usein liian aikaisin ja sitten on liikenne solmussa.

Kohta lämpenee ja lumet lähtee kuin kuppa töölöstä. Vappuna voi olla jo hyvin keväiset tunnelmat.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom