Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Pallogrillihän on virallisesti vihitty käyttöön vasta sitten kun se vähintään kerran humalapäissään kaadettu ja nakkimakkarat pyörineet pitkin tannerta.
Ruokaa on kyllä nurmikolle levitetty useinkin, mutta muuten taitaa olla käyttämätön grilli.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
#suuvaikäsi

IMG_9075.jpeg
 
Se pantakoon muistiin, että on hankittava 10 ltr pakastepusseja ja/tai isompi vakuumikone.

En ole ikinä tehnyt itse ribsejä joten päätin aloittaa hyvin yleisellä raaka-aineella, eli majavalla. Löytyykö hyviä perintöreseptejä?
 
Löytyi koneen kätköistä satoja kansioita kuvia vuosilta 2013-2014. Melkein itkettää kuinka vähän asiat ovat muuttuneet kymmenessä vuodessa. Ja kuinka moni tuolloin aloitettu juttu on edelleen kesken.
 
Mikä tämä airbnb-juttu oikein on? Kerran vuosi sitten yövyin minilomalla sellaisessa mutta nyt kun näitä katsoo, niin nämähän on loppujen lopuksi kaikkien päälle tulevien maksujen kanssa kalliimpia kuin hotellit. Wtf, miksi menisin tuollaiseen josta en yhtään tiedä mitä saan ja miten asiointi sujuu, kun voin mennä hotelliin ja valmiiseen aamupalapöytään? Toki, hotelliyöpymisiä tulee ihan työnkin puolesta ja onhan se vähän tylsää mutta silti, mitä oikein missaan näiden airbnb-paikkojen suhteen?
  • Voi kokata omat ruoat
  • Isompi porukka kuin 2 hlö -> Airbnb halvempi kuin hotell
  • Hotelliin verrattuna samalla rahalla saa yleensä isomman/enemmän huoneita
  • Tohtorin mainitsema sijainti. Harrastusten parissa tulee reissattua sellasissa paikoissa, joissa e ole hotelleja, mutta löytyy Airbnb kämppiä
 
  • Voi kokata omat ruoat
  • Isompi porukka kuin 2 hlö -> Airbnb halvempi kuin hotell
  • Hotelliin verrattuna samalla rahalla saa yleensä isomman/enemmän huoneita
  • Tohtorin mainitsema sijainti. Harrastusten parissa tulee reissattua sellasissa paikoissa, joissa e ole hotelleja, mutta löytyy Airbnb kämppiä
Aivan.
Yksin /samassa sängyssä nukkuvan kanssa matkustaessa näyttäytyvät lähinnä kalliina ja vaivalloisena ratkaisuna.
Paitsi tietysti, jos ei olisi hotellia lähellä kohdetta.
 
Hotelliin verrattuna samalla rahalla saa yleensä isomman/enemmän huoneita
Nuo tuokin ajoittain. Maltalla joskus oltiin AirBnBssä ja oli koko kämppä itsellä, ihan reilu huoneisto...toki ei siellä paljoa aikaa vietetty, mutta pyykkikone, iso ruokahuone keittiön vieressä ja parikin makuuhuonetta tais olla..Pyykkikoneelle tais tulla ihan käyttöäkin, kun oli ns hikinen ilmasto.

Ranskassa oltiin taas tsamppanjatuottajan AirBnBssä jossa oli just hotellia vastaavat tilat, mutta ei tasan muuta, siinä se viehätys oli se paikka.

Mutta kyllä minä ensisijaisesti haen aina hotellia jos semmonen on vaan järkevässä paikassa, eipä meitä koskaan yli kahta ole reissussakaan.
 
@Heatseeker isossa maassa kaikki on isoa, nää on niitä mitä CEE:n Kurtis fiksailee...

Ojankaivuuta 11-pillarilla, jep jep.

View: https://youtu.be/IFVVxuAr9t4?si=ub06PoKjpq1omCEv


Asiallisen näköiset liina ja sakkeli, ei mitään vähä rispaantunutta öljyistä sekundaa. Mutta niinhän se pitää ollakki, ku toistasadan tonnin (painoista, huom.) konetta kiskoo.

Jackson Brothers testasi joskus silmukkaliinojen kestävyyttä kahdella tuollaisella.


View: https://www.youtube.com/watch?v=89PDu253AAg
 
Otettiin parin kaverin kanssa Lontoosta tuommonen airbnb, kun reissua heinäkuun alussa. Reipas 300€ yö, samaa luokkaa kuin Reykjavikissa, että varmaan ois saanu hotlaakin, mutta onpahan tosiaan pikkaisen enemmän tilaa oleiluun, mahis tehdä safkaa jne.

Ja vähän menee kotimaan reissailuksi tämäkin viikko. Nyt matkalla treelle konttorille ja perjantaina pitäs hesoihin. Perjantaina myös humaltumisvaara.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom