Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Ei kannata holdaaminen, mulla ollu Orionia muutaman vuoden en muista tarkkaan ja kurkkasin tuoton: -30,59 euroa. No osinkoa on vähän tullut, mutta inflaatiokorjattuna position hintamuutos noin +-0.

tä?

2019 ostettu ja +22,7% lussalla
 
ruumiin massa kalibroitu ennen huippukallinroheiinin&kreatiinin nautinnan aloitusta


ptv.jpg
 
Hienoa, että nämä oli eritelty.

Ja sitten kun stereotypisointikin on pahasta... ...niin eikö kuitenkin siihen sitten langeta jos tekoälyllekin on annettava käskyjä, että lisää kuvaan hahmo, joka on... [mikä se ominaisuus on kussakin tilanteessa, jonka on tarkoitus kuvastaa...jotain].

Kerran kyseenalaistettiin jopa sinisten ihmistä kuvaavien hahmojen monimuotoisuus (kuva ei ollut minun eikä tekoälynkään tekemä). Samassa kuvassa oli eläimet ja kiinteistötkin sinertäviä ja pelkistettyjä, että tuota... siis oikeasti pitäis lisätä jotain stereotyyppisiä hahmoja neutraalien sijaan tai vähintään sekaan, jolloin siitäkin sitten joku vähintään puolesta loukkaantuu.

Ne neutraalit on minusta tasa-arvoisia jo sinällään. Jos jotain pitää erityisesti korostaa ja erottaa toisista (eikä ole minkään etujärjestön kampanjasta edes kyse), niin saatetaan lähteä poispäin tasa-arvosta.
 
Viimeksi muokattu:
Liu'uin siviiliasian takia töistä (on kyllä työtunnitkin melkein ylärajalla, että siinä mielessä ei ongelmaa) ja sitten jäin kiinni pakkiksella roikkumisesta, eikä sitä siviiliasiatiedostoa ole vielä edes avattu...

Miksi ovi pitää olla selän takana.

Huono feng shui.

:nolo::X3::LOL:
 
Ja lussalle pamahti

näköjänsä, kun myyntitoimeksianto (77,50) oli toetutunut, en ole tänään seurannu yhtään

nuavvaa Duken eilisestä tritiikistä huolimatta päivän tili tuli tehtyä: ja täydellisesti mututuntumalla ostelemalla
 
Viimeksi muokattu:
Ensimmäinen 4 kuution nippu puuta sahattu klapimittaan, josko sitä seuraavaksi kirvestä vähän teroittais. Viikonloppuna sit pääsis halkomahommiin.

Jokunen kuutio pitäis vielä metsästä hakia, mutta ei tuonne hangelle oo kyl enää mitään asiaa jalkasin.
Lumet sulaneet parissa päivässä aivan håmåna.

Täällä saatiin viime syksynä pätkimäni rungot tien varteen, niitä kertyi vajaa 20 mottia. Klapikone on jo asemoitu kasan viereen.

Vielä pitäisi kaataa reilu 10 kuutioo koivua, niistä tulee takkapuita ja sitten lupasin yhdelle kaverille käydä kaatamassa parikymmentä mottia polttopuuta.

Saa vielä jonkun tankillisen laulattaa.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom