Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Aina kannattaa silti kokeilla. Ja laittaa ensin videointi käyntiin.
Ja tosiaan kännykkä kannattaa olla siinä helposti saatavilla. Kun on kaksinkerroin siinä jumissa perse ulkopuolella ni on hyvä saada soitettua joku kaveria apuun ennenkuin joku utelias ja kokeiluhaluinen henkilö sattuu paikalle.
 
Mitsubishi Lanceriin. Isolohko 1,5 ltr.

Faija osti tuollaisen, 90-vuosimallisen parin vuoden ikäisenä ja se oli talossa toistakymmentä vuotta, joten erinäinen määrä kilometrejä sillä tuli itsekin sahattua kortin saamisen jälkeen. Muistan, että se oli tuon aikakauden japanilaiseksi ihan yllättävän hyvä ajettava. Perä lähti tosin liukkaalla omille teilleen ihan helvetin helposti, mutta yhtä helposti sen sai kyllä palautettua ruotuunkin.
 
IMG_4563.jpeg
 
Jäi mainitsematta että autot olivat toki 80-luvulta, persaukisella nuorisolla. Nissan Sunny on loistoveikkaus ja sellainen oli ensimmäinen autoni, tämä tapahtuma sijoittui kuitenkin jo Mitsubishi Lanceriin. Isolohko 1,5 ltr.
Eiks Lancerissa oo semmonen kaksiosainen takaikkuna josta aukeaa vaan se isompi ruutu.
Ollu varmaan melkoista ähinää kun siitä punnertaa humalassa pihalle.
 
Haist kukkanen.

Koko kevään...siis talven..taas (edelleen) laskenut kaloreita, polkenu crosstraineria, juNpannu, työmaan kahvihuoneesta syönyt ENMITÄÄN...

...paino on tippunut...EIKÄ VITTU NÄY MISSÄÄN.

#vitunplöcö
☹ Sinulla on vain sellainen keho, joka määrätietoisesti pitää kiinni saavutetuista äärirajoista ja haluaa näyttää pulsk eikun hyvinvoivalta ulospäin.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom