Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
voisiko olla niin töekeä, että olisi vain potosopattu, elävää kampetta ei ole olemassakaan!?
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
ommuute halpa tuo sitikka, enklannissa 16e/kk osamaksulla

tuollaisella osamaksulla Minäkin voisin henkilömallin hommata
 
Vähän varmaan joutuu kyllä vielä hakeen paikkaa. Bassot kuuluu nyt tossa oven suussa, kun pitäs osua vähän paremmin tähän jakkarallekin.

Mutta se siitä tältä päivää. Pizza tulossa ja sohva kutsuu.

muoks. linkataan nyt musaakin:



Tänkin oon muistaakseni joskus takavuosina nähny livenä..


Onko huonekorjainta? Antimode on ilmeisesti hyvin toimiva ja helppokäyttöinen. Ite en oo päässy vielä testaamaan kun subit vaiheessa ja vahvistin puuttuu.
 
Onko hieno?
Itse asiassa en mitenkään tuota vastusta, enempi vastustan sitä ettei voida ostaa 1 kpl tuollainen teos vaan pitää valtion (meidän) maksaa apurahaa hänelle montakymmentä vuotta ja sitten vielä ostaa. Mutta toisaalta huonomminkin olis voinu mennä:
Mutta: Ajatelkaa jos meillä olis ainoastaan markkinataloudessa eläviä taiteilijoita, miten paljon hienompaa taide olisi. Joutuisi oikeasti panostamaan ja funtsimaan. Esim jäsenSaatana voisi menestyä kun tuo kommunismi ja sisäpiiritouhu saataisin purettua pois häiritsemästä.
 
Onko huonekorjainta? Antimode on ilmeisesti hyvin toimiva ja helppokäyttöinen. Ite en oo päässy vielä testaamaan kun subit vaiheessa ja vahvistin puuttuu.
En usko, että tarviin tai viitin ostaa tuohon tilaan. Eli ei oo. Olkkarin Geneille toki se Genen oma systeemi, mutta nää työhuoneen Genet on vanhemmat analogimallit. Yllättävän hyvältä tuo soundas jo ihan tuollai, kun vääntelin vaan ylipäästön ja gainin vähän sinne päin subin takaa ja testasin vaiheet.

Tosiaan tuota paikkaa nyt vois pikkaisen vielä hakea, että missä soundais parhaalta, mutta ei tuohon minusta huonekorjainta tarvii ainakaan yhteensovittamista varten. Yllättävän tiukkaa bassoa tuosta irtos ja gainipotikalla voi säätää paljonko haluaa sitä bassomuhjua. Säädin nyt vaan musalle omaan makuun fiksun kuuloiseksi, ettei mikään jyräis muun yli.
 
Olipa eilen kova live keikka Tampereella. Mustan Kuun lapset esitti uransa toiseksi viimeisen keikan. Encoren viimeinen biisi "Verta ja paskaa" viimeisteli illan 🤘 Tuli myös tuettua bändiä ostamalla paita ja 7" EP nimmmareilla.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom