Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Instan feed näyttää normalisoituneen..

IMG_1898.jpeg
 
Vittu ku piti taas selata nettikauppoja.. lähti subi tulemaan. Eikä sillai mitään kauhean akuuttia tarvetta, mutta kaipais noi työ- / musapisteen kajarit toki vähän lisää ulottuvuutta..
 
Jotain selästä löytyi, mutta oman google-tulkinnan mukaan ei tuossa oikein mitään toimenpitein hoidettavaa taida olla. Kai sitä pitää ottaa lusikka kauniiseen käteen ja ruveta tosissaan pudottamaan painoa. Eli lusikassa pitää sitten olla vain kaalisoppaa.

Viisi lumbaalimuotoista nikamaa.Nikamakorpukset ovat korkeudeltaan säilyneet.Lordoosi on tavallinen.

Conus on L1 tasolla, distaalinen medulla ja cauda ovat tavalliset. Epiduraalista lipomatoosia.L1-2 diskus on kuivunut ja madaltunut. Oikealla lateraalisesti annulusvaurio ja laakeaa protruusiota, ei neuraalirakenteiden kompressiota. Alkavaa spondyloosia, fasettinivelet ovat tavalliset.

L2-4 diskukset ovat lievästi kuivuneet ja madaltuneet. Ei prolapseja, ei neuraalirakenteiden kompressioita. Fasettinivelet ovat tavalliset.

L4-5 diskus on lievästi kuivunut ja madaltunut. Laakeaa protruusiota, ei neuraalirakenteiden kompressiota. Alkavaa, hieman nesteistä fasettiartroosia.

L5-S1 diskus on kuivunut ja madaltunut. Laakeaa protruusiota. Päätelevyissä on lievää spondyloosia, fasettinivelet ovat tavalliset. Lipomatoosi kaventaa spinaalikanavaa, duurapussin pienin poikkipinta-ala on noin 40 mm². Hennosti likvoria hermojuurten ympärillä, lievä stenoosi on mahdollinen.SI-nivelet ovat tavalliset.
Ei herätä suuria tunteita lausunto, ns. perussettiä. Ei muuta ku reenaamaa. Kaalisoppa auttaa lipomatoosiin.
 
Ei herätä suuria tunteita lausunto, ns. perussettiä. Ei muuta ku reenaamaa. Kaalisoppa auttaa lipomatoosiin.
No joo, en mä täältä tunteita hakenutkaan. Kunhan laitoin ton lausunnon kun jaoin hermoilun tosta putkesta.

Hyvä se on sieltä sanoa, että renaaman, kun ei kivulta pysty kävelemään kuin max 400m. Vaikuttaa aika mukavasti arkeen.

Mutta se tästä aiheesta, kiitos.
 
Kyllä mä nälkää kestän, mutta janoa en :giggle:

Onhan tossa selässä kyllä kaikenlaista mitä ei tarttis olla ja varmaan tekee ton kivun kävellessä, mutta kevyempi taakka kannettavana voisi helpottaa silti.

Ei herätä suuria tunteita lausunto, ns. perussettiä. Ei muuta ku reenaamaa. Kaalisoppa auttaa lipomatoosiin.
Ns ajan patinaa. Kuvia näkemättä väitän, että ei selitä katkokävelyä (muistaakseni kerrottiin että jalka tulee kipeeksi lyhyen kävelyn jälkeen). Joko ne abipaineet on mitattu?
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom