Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Paljon rennompaa, kun kaikki omat ennätykset on jo tehty ajat sitten niin ei tarvitse enää ikinä pelätä tuntemattomien rautojen kokeilua.
Vanhoja rautoja nää on, oli vain sellainen paino mikä ykkösellä joskus aikoinaan jäänyt rinnalle.
Sellainen uskonloikka taas.
 
menokuningas

ei mitään asiaa, kärkikahinoihin


IMG_6790.jpg
 
Eilen iski ihan hillitön himo aprikoosimarmelaadin. Hetken jo pelkäsin, että pitää hypätä kanarian koneeseen illalla. Löytyi kuitenkin lähikaupasta.

Miltähän tuntuisi olla normaali ihminen eikä tälläinen voimakkaita himoja (mahaa kasvattavia juttuja kohtaan) tunteva otus.
 
Tässähän on jo penaa väännetty monta viikkoa melkein 3 vuoden tauon jälkeen. Kun olkapään kerran ritistelly rapeaksi, niin menen nyt sillee että 20 toistoa kun menee tuntumahomosti siirrytään ylöspäin seuraavaan tyttöjen painoon jos siirrytään. #podipilding
Oli muuten kamala tuolla edellisellä salilla kun penkit silleen että kulkuväylä pään takana, saattanan kirkkaat valot ja joka puolelta muualtakin avoin paikka keskellä lattiaa parrasvaloissa ihmiset suhii ohi häiritsee ja ei kattele mutta vois kattoa, sitten äheltää seniori, ei helv en ruvennu. Nyt aika hämärässä nurkassa penkit niin huomattavasti rauhaisampaa. Oikeastaan ilman tätä penkki-innostusta olis voinu lopettaa saleilun ja siirtyä koti/työpaikka"salille" kokonansa.
Toivottavasti nuiden uniasioiden selvitys auttaisi sekin, tuntuu että nivelet ja jänteetkin sen tuntee kun iminen ei nuku kunnolla.
 
^^ Hillo on eri asia kuin marmeladi. Himo koski lähinnä niitä kuorenpalasia.
 
Tuleeko muuten black fridayn liittymätarjouksia? Telian kyrpä nostanu ilmottamatta 18,90 -> 32,90 ku soppari loppunu. Normaalisti tullu aina ilmotus ennen ku katkeaa. Tällä hetkellä ku kattoo niin kaikki mitä tarjolla on niin on tossa 30e luokassa
Vaihda liittymä toiselle operaattorille, koska usein kun vaihdat toiselle operaattorille saat usein siltä entiseltä sitten vasta tarjouksen.

Yleisesti tarjouksiin liittyen niin, ainakin viimevuonna oli jotain singles' day tarjouksia. Taitaa olla nyt tulevana lauantaina.
 
Vaihda liittymä toiselle operaattorille, koska usein kun vaihdat toiselle operaattorille saat usein siltä entiseltä sitten vasta tarjouksen.

Yleisesti tarjouksiin liittyen niin, ainakin viimevuonna oli jotain singles' day tarjouksia. Taitaa olla nyt tulevana lauantaina.

En halua sitä entistä ku telia ei toimi töissä
 
Mulla pitää olla kaikessa tekemisessä joku tavoite, ei tulis mitään jos menis salille vaan läpsyttelemään.
Ei ne tavoitteet mahdottomia ole mutta oishan se kiva jos omassa ikä&painoluokassa olisi paremmissa voimatasoissa kuin useammat muut, ihan noin tulevaisuuttakin ajatellen.
Plussaa olisi jos ei tartteis itteä kauheasti hävetä alasti naisen edessä.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom