BB PRO Nick Walker

Niin kyllähän sitä kun katselee jotain vanhoja Yatesin, Cutlerin ja Ronnien guest poseja offilta niin semi pehmeä on kaikkien kroppa

Joo, mutta ei tuossa määrin. Tuo Walkerin turvotus on jo aivan eksessiivistä ja kauttaaltaan koko kropassa ettei kukaan itseään syömällä itseään noin pahasti turvoksiin saa.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Tulee mieleen Savolainen joka oli silloin ennen munuaisten lopullista kippaamisen aivan järkyttävän turvoksissa. Kun munuaiset ei poista sitä kuonaa, niin se kerääntyy kaikkialle kroppaan, nostaa tulehdusta ja turvottaa ihmisen sairaallollisesti.
 
Joo, mutta ei tuossa määrin. Tuo Walkerin turvotus on jo aivan eksessiivistä ja kauttaaltaan koko kropassa ettei kukaan itseään syömällä itseään noin pahasti turvoksiin saa.
Juu ei ja siis tää oma kommentti oli lähinnä tähän miten nykyään ollaan kireänä läpi vuoden. Walkerilla ollut dietti päällä ja aika lähellä olympiaa ollaan joten mitään Office turvotusta ei kauheasti varmaan pitäisi vielä olla?
 
Janssen oli McCarverin coutsi, ei vedetty pieniä roinamääriä vaan aivan tajuttomia ja myös niin kovia myrkkyjä, että sydän painoi sen 833 grammaa.

Clarida tuntuu nyt paisuneen melkoisesti, Janssen ohjeistaa häntäkin. Mutta voi olla väärääkin arviota Craridasta. Saa nähdä...
 
Itse ensisijassa olen voimailija mutta aina kiinnostanut kuitenkin seurata näitä isoimpia olympia ukkoja. Tämä Walkerin tilanne ei kyllä itselleni tullut milläänlailla yllätyksenä, meininki on kuin suora kopio edesmenneestä Carverista. Täysin mielisairasta touhua tuo kehon noin äärimmillään pitäminen ilman mitään kunnon taukoja, siis tuo hurja massa päällä nonstop kokoajan, ei kenenkään ihmisen keho tuollaista vaan yksinkertaisesti kestä. Ihan poikanen vielä Nick kun ajattelee kaverin ikää, ei tuonikäinen nuori lahjakaskaan kaveri vain osaa välttämättä ajatella samalla tavalla että voisi jotain sattua oman terveyden suhteen vaan sitä painaa koko ajan kaasu pohjassa kun homma ns. kulkee. Sisäkalut tällä on nyt satavarmasti ottanut isosti osumaa, myrkkyjen määrä on varmasti ihan helvetillinen kuten yllä aiheesta. Toivotaan että selviää hengissä ja ymmärtää lopettaa tuolla tasolla kuten nyt siltä vahvasti alkaa vaikuttaa, varma kuolema varhain jos ei oikeaa päätöstä tee. Carverkaan ei silti ymmärtäny himmata vaikka sydäriä tuli jo aiemmin.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom