Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Se on kyl jännä, et välil on näitä päiviä joiden pitäis olla lähtökohtaisesti seesteisiä ja mukavan lepposia, kunnes huomaa et kello on jo perkele 21.00 ja saunaakaan ei oo viel saatu tulille. Voihan se olla, et nyt menee olut ennen saunaa, saunan aikana ja saunan jälkeen. Sit toivon mukaan on valmis upottamaan päänsä tyynyjen väliin.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Minulla ei kyllä minkään sortin kriisiä havaittavissa, moni kaveri siitä kysellyt. Kävin myös juuri kattavissa verikokeissakin, kaikki arvot priimaa paitsi ferritiini. Rautakuuri aloitettu.

Kun katselen ympärilläni samanikäisiä niin olen kyllä ihan tyytyväinen kaikinpuolin mun elämään. Ei ylipainoa, jaksan liikkua runsaasti ja elän suht terveellisesti, talous kunnossa, mieli balanssissa ja ihania ystäviä ja kiva koti! Ja mun ihana söpö pikkupoika ❤️
 
Kysyin lapsilta tänään että onko okei jos iskä käy gymillä ennen kuin mennään huomenna päivän rientoihin, johon molemmat yhtäaikaa suorastaan karjaisivat "tottakai!" Kannustusjoukot ainakin kohdillaan, tai sitten tietävät että saavat katsoa töllöä seuraavat kaksi tuntia ilman että kukaan potkii persuuksille.

Sillä tapaa kehodysmorfinen olo että tekisi mieleni paukuttaa talven jotain todella abusiivista PED sykliä vaikka töissäkin sai kuulla taas että sustalla on mannerlaatat kasvaneet.
 
Alle vuosi viisikymppisiin ja hyvä kun osaan perseeni pyyhkiä. Kengännauhojenkin kanssa on ongelmia.
 
Minäpä väitän, että tähtitaivas vaikuttaa komeammalta saunan jälkeen munasilteen nautittuna, kuin vaatteet päällä. Vähän toki tunnelmaa latisti tuo -7 astetta pakkasta.
 
Onko off-road konossööri @Lonewolf illa näkemystä roiskeläpistä.
Klassisesti liian pitkät läpät jää renkaan ja lumikinoksen tms väliin peruuttaessa ja repeytyy. Liian lyhyistä ei taas ole oikein hyötyä.

Hyllystä löytyy perinteistä 5mm roiskeläppäkumia ja 2mm polyeteenilevyä, josta tein yotaan sisälokasuojat. Tuota materiaalia käytetään esim kivimurskaimissa kun halutaan suojata komponentteja kulumiselta, siitä päättelin että täyttää yotaprojektin laatukriteerit.
Ei oo kokemusta läpistä offikäytössä, raskaammasta kalustosta niitä kyllä on tullu revittyä peruuttaessa rikki. Nelossarjan Scanialla aikanaan vähän pehmeällä pihanurmella peruuttaessa etuläppä repi mukanaan irti koko rungossa kiinni olevan lokasuojanpuolikkaan...

Aiheesta jo laitetun kuvan mukaiset oli joskus HJ60:en suunnitteilla, pikakiinnityksillä, että kärrykuormat pysyis puhtaampina ja ois mahollisimman näppärä poistaa tieltä poistuessa, mutta toteutamatta on. Joku kouruprofiili kiinnikkeeksi ja sinne ujutettava vastine läppään ois varmaan kätevin.

Tokihan läpän alareunan vois roikottaa takapuskurin suunnasta ketjulla, mutta se vaatis jo reteemmät läpät, kuten esim:
backoff.jpg.1a7a7f364a6537d13878738fb3351b22.jpg

Mutta vaatisko se sitte myös kromattuja alppitorvia, valaistuja Michelin-ukkoja ynnämuuta perinteistä "rekkasälää..."
 
Viimeksi muokattu:
Ei oo kokemusta läpistä offikäytössä, raskaammasta kalustosta niitä kyllä on tullu revittyä peruuttaessa rikki. Nelossarjan Scanialla aikanaan vähän pehmeällä pihanurmella peruuttaessa etuläppä repi mukanaan irti koko rungossa kiinni olevan lokasuojanpuolikkaan...
Sepä se. Siihen läppään tulee hitonmoinen veto kun se jää renkaan ja jonkun esteen väliin.
Pitääpä tuumailla ja mittailla jos saisi aikaiseksi jonkun järkevän kompromissin läpän pituuden/toimivuuden kanssa.
 
Oppii vaan olemaan välittämättä. #fuckit

katso liitettä 259801
Juurikin näin. Toi kävelemisen estävä häiriö on ikävä, mutta muuten ihan sama.

Lääkärit aina niin huolissaan ties mistä, mutta vastauksena tonnin seteli -ilme. Pitääkö kaikkien elää kovin vanhaksi? Ei tää nyt lopulta niin kivaa ole.

Toki jos kunnon lottovoitto tulisi niin pitäisi palkata lääkintäjoukkue. Kyllähän ne rahat täytyisi ehtiä käyttämään.
 
Kysynkö paikkaa? Ort evaleista on vähän pulaa..jotuu ite kattomaan kaikkia evl polin potilaita.. 😑

#paloi
#oli
#meh
Nyt on reissauskiintiö jo täyttynyt riittävästi taas muutamaksi vuodeksi. Eikä oikein muutto intoakaan ole. Eikä ehkä jaksa päivystää.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom