Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Onhan se, silloin kun kaikki menee kuin strömsöössä. Toki ainoa joka edellä mainituissa huolloissa voi potkia vastaan, lienee jarrut, sikäli kun ei mitään tietoa et milloin viimeksi käyneet levällään, niin saattaahan siellä ruosteenpaskaa olla hidasteena.

10% vittusaatana mahdollisuuden voi antaa löpösuotimen vaihdolle, jos sattuu käymään niin, että ei ilmaa itseään suosiolla.

Vois muuten olettaa, että 12000lm valoteho tuottaa jo sen verran lämpöä, et eikös se jo vähemmät lumetkin sulata pihatieltä? Eli ns winwin ratkaisu
Ei kai nuo ledipaneelit ihan niiiin kuumana käy. Mutta pääasia että näkee.
 
Niin se Teslakysymys... Puliukolla ollut T vajaan vuoden, ajanut sillä noin 10k, kokonaiskilometrit kiesissä 70k.
Ei vikoja ilmennyt.
550hv, kulukee kuulemma ihan mukavasti.
Tällä puliukolla ollut reilun vuoden, ajanut sillä jonkun 60tkm, kokonaiskilsat n. 200tkm.

Latausportti vaihdettu rikkoutuneen johdineristemuovikikkareen hajottua, käytiin kotihallissa vaihtamassa, kustannus yht. 98e.

Heppoja ei oo ku joku 440 hv tjsp, kulukee myös ihan kivasti 👌👌
 
Meille istuteltiin kirsikkapuu tovi sitten. Katotaan selviääkö nyt ekan talven yli ja/tai seudulla pyörivästä jänisarmeijasta. Jälkimmäisiä pitäs ehkä estää tuo viritelty suojaverkko.

Mut ens kesänä voi sit varmaan vetää Tom Collinsia omilla kirsikoilla. En keksi hirveästi muutakaan, mihin kirsikoita ite laittas..
 
Meille istuteltiin kirsikkapuu tovi sitten. Katotaan selviääkö nyt ekan talven yli ja/tai täällä pyörivästä jänisarmeijasta. Jälkimmäisiä pitäs ehkä estää tuo viritelty suojaverkko.

Mut ens kesänä voi sit vetää Tom Collinsia omilla kirsikoilla. En keksi hirveästi muutakaan, mihin kirsikoita ite laittas..
Minä istutin 13 kirsikkapuuta ja oli kolme eri lajiketta, miettinyt kanssa mitä hittoa niillä kirsikoilla tekisi ja oikeastaan ainoa kirsikkapiirakkaa ja viiniä jos tekisi. Yksi kasvaa vielä kotioven vieressä.
Suomessa kun ei kasva sellaisia makeita lajikkeita joita voisi popsia tuosta vaan.

Verkot laitoin ja viime talven selvisi hengissä, kesällä kuivuus meinasi muutamaa vähän kurittaa.
 
joo kyllä sen pitäisi olla kuin merssu, että 1600kierrosta ja atk vaihtaa suuremman pykälän
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom