Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
IMG_3833.jpeg
 
Oiskohan sittenkään kannattanu pitää mitä lie 3,5 vuotta taukoa aktiivisesta salitreenistä.. Tuo leikattu, vasen rintalihas ja varmaan olkapääkin tuntuu varsin oudolta salilla. Ei oo niinku tippaakaan voimaa, hyvä kun kestää 60 kilolla penkissä mukana, vähän tuntuu jännältä jännittyessä ja sippaa huomattavasti oikeaa puolta aikaisemmin.

Tarvii varmaan katella pari viikkoa, että miltä tuo rupeaa näyttään, kun voimat pikkaisen palautuu ja rupeaa löytyyn jotain hermotuksia, että tarviiko käydä tuotakin näyttään jossain. Toi tuli kuitenkin leikkauksen perään ihan kondikseen ja salillakin treenattiin pitkään sen jälkeenkin, että ihme jos nyt itekseen ois jotenkin levinny..
 
Seekerin mansen reissulta tuli näköjään tuliaisia..


logistiikka432.jpg
Itse asiassa tänään traileroitiin alus pois Tanpereelta, meni suoraan uudelle omistajalle joten jäi allekirjoittaneen omistussuhde alle viikkoon.

Nalle pitäisi tätä ehkä jo pienimuotoisena liiketoimintana. Ensin ostetaan 10k tuote viidellä tonnilla, myydään se eteenpäin ja otetaan siitä välistä itselle ns siivu.
 
Joo-o, parituntia aamupäivästä koitin saaha rengasliikkeitä puhelimen päähän, ei onnistu -> ostin sit auton jossa oli uudet talvirenkaat. Huom. uudet renkaat, mutta vanha auto, ei tässä sentään mielenvikaisia olla.
 
niin se on sitten kotona pötköttelyä. Mälsää.
Mitämitä, oonko ny sekoittanu nimimerkit, ekkönää oo justiinsa hehkuttanu valaistusvirittelyjä ja suunnitellu uutta sohvaa jne.
on kyllä todella
Kyllä se on niin, että asiat pitää järjestää niin, että kotona on hyvä olla ja ittensä kanssa viihtyy, sitä ennen on turha aatella mitään muuta.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom