Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
ja on täälä taas höpinät, minulla oli kaamea työ saada paino yli 80kilon rajapyykin

ja painoin 68 kiloa kun aloitin kuntoilusalilla käynnin

188cm
Ei kai se mihinkään nousekaan, kun kaveri ei syö mitään. Vähän tukevampi lounas ja kotona 2 siivua ruisleipää ei vielä hirveestä bulkista mene.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
IMG_6203.jpeg
 
En tiedä onko merkki ongelmasta kuitenkin. Mutta kodistani on löytynyt ainakin jotain alkoholijuomia aina ainakin viimeiset 20 vuotta.

E: ja paloi ja oli sandeli
Olut saattaa välillä loppua mutta viskit ei ikinä, seitsemän pulloa näytti olevan tällä hetkellä. Puolen tusinaa viinipulloa ja sekalaiset viinakset siihen päälle.
En sitten lämmittänyt saunaakaan. Huomenna on uusi päivä.
 
Viskiä täälläkin oisko 4 tai 5 pulloa.. Ja useampi litra kaikenlaisia muita viinaksia.

Viineistä pitäs varmaan kattoa, ettei tuo yks Amarone mee pahaksi, kun mieluummin jois tuon jonkun hyvän sapuskan kanssa, kuin kaatais pilaantuneena viemäriin.
 
Pistin faboon maininnan että on taas vahingossa tullu ihan håmåna liikaa tsilituotteita, että jos joku haluaa..joku 750g oli valmista kamaa tässä vaiheessa...11 puolen desin purkkia mennyt tässä vaiheessa.
 
Tossa olis 4 ltk lonkeroa, 1 ltk siideriä, 1 ltk bissee ja 0,5l * 10 viinaa. Mut ei kinostele, juhannuksesta asti laatikot seissy. Sanoin pojalle et hävitä ne ennen kuin taas muutat opiskelemaan mut tohon ne jäi.
 
Tohtorin synttärit ovat selvästi huomattavasti korkeampaa kulttuuria kun allekirjoittaneen

Minun synttäreillä stam1na nousee lavalle ja soittaa rokenroll musikkia

Yours
 
Back
Ylös Bottom