Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Joo, samaa katoin, aika paljon tuon kaltaisia noihin laitetaan, osa hienompia, osa vähemmän. Ei oikein tohon sovi ainakaan nuo. Tosin ei ne luukkulamputkaan avoinna ole kovin hienot.

Tossa ehkä vähän parempi toteutus ja malli

47719705d1362329210-custom-head-lights-non-flip-up-what-u-got-1.jpg
Mutta niitähän ei tarvi pitää auki, kuin silloin kun pitää nähdä pimeässä, jolloin kukaan ei huomaa eikä välitä miltä vastaantulijan valot näyttää päivänvalolla parkissa.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Tyypit miettii jotain autoja täällä ja minä mietin kehtaako salilla tehdä hip thrusteja tangolla, aika vähän niitä näkee tehtävän ja silloinkin yleensä jotkut 40kg pirkot.
 
Mutta niitähän ei tarvi pitää auki, kuin silloin kun pitää nähdä pimeässä, jolloin kukaan ei huomaa eikä välitä miltä vastaantulijan valot näyttää päivänvalolla parkissa.
No juu ei, jos on jälkiasentanut kelvolliset päiväajovalot tai auto tuotu paikasta, jossa Suomi-kelpoisesti toimivat.
 
^Siellä on huudeltu tulikomentoja saksaksi.

Joko @Ferya löysi sopivan talon kymenlaaksosta.

Ulosoton huutokauppakohteissa on todennäköisesti jätetty kaikki mahdollinen tekemättä mitä olisi pitänyt tehdä, lisäksi tääkin on jonkun pelle pelottoman kokeilukohde ollut niin taatusti löytyy kaikkea mitä ei haluaisi löytää.
Mutta joo, rahalla ja etenkin ajalla niin saahan sitä tuostakin tehtyä.
 
Dodii, Sako paukahtaa taas kuin nuoruuteni keväässä! Nyt alkaa taas liha liikkumaan. Kerkesi jo ahdistaa miten naiset ja lapset itkevät nälkäänsä, kun mies tuo reissuiltaan vain muutaman kourallisen hirvikärpäsiä.

Edit: Jos kevätpyynti kiellettiin ennen nuoruuttani niin sitten paukahtaa kuin nuoruuteni syksyssä.
 
En muista mitä kaikkea täällä luokiteltiin hyvän vaimon piirteiksi mutta muistan että ainakin piti osata leipoa hyvää tonnikalapiirakkaa ja lähteä aamulla juomaan alkoholijuomia kapakkiin.
Auts. Heti kosahti. Teen vaan hyvää kinkkupiirakkaa ja aamulla en pysty juomaan alkoholijuomia
 
Back
Ylös Bottom