Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Kannattaa syödä ulkona harvemmin ja paremmin. Palace, 3 nuppia, lasku n. 1600€. Eikä harmittanut yhtään.
Voisin maksaa ruokailuista tuon verran jos hintaan sisältyy yksi projektikuntoinen Toyota Hilux.

Löytyi Torista Lataamoon ihan täydellinen hyllykkö, eikä maksanut mittään. Kiristyneestä maailmantilanteesta johtuen latauskomponenttien määrää varmuusvarastossa oli lisättävä joka vaati lisää säilytystilaa.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
ei ole:ongelmia

täälä kyllä tarjoilu pelaa & viihtyy &! tarjoilu pelaa

IMG_5725.jpeg
 
Ruumakasvovesi on ollut yhden yön Stadin reissulla...

Ostin tyhmyyksissäni reissussa siis 200 ml kasvoveden, kun innostuin kotikylää paremmista kasvovesivalikoimista.

Onneksi kaikilla muilla oli vain käsimatkatavarat.

Kuului kun hihna käynnistettiin...

*kitkun kitkun*

...ja sieltä se minun kasvoveteni pötkötteli omassa arvokkuudessaan. :heart:

#Melvita
#appelsiininkukkavesi
#naiset
Kerran lomareissulla oli ruumalaukku ja käsimatkatavara. Turvatarkastuksessa todettiin, että voit palata takaisin tai jättää tämän heidän hävitettäväksi.

No, kipin kapin takaisin sisäänkirjautumiseen selittämään asia, asiakaspalvelijanainen kävi hetken penkomassa takahuonetta ja löysi n. 5*20*30 pahvilaatikon, johon nahkamies pakattiin, ja sinne meni ruumaan. Tuli myös pois laukkujen mukana hihnalla.

Tämä oli aikana kun peruslippuun kuului maksimikokoinen käsimatkatavara ja 20 kg ruumalaukku, ja sisäänkirjautumisenkin hoiti asiakaspalvelija, eikä asiakas itse.

Muoks. Lisätään samaan vähän myöhempi kokemus norskista ja yhden käsimatkatavaran sääntö. Pitkä jono porukkaa oli menossa koneeseen, kun jono pysähtyi. Eräällä n. 50-vuotiaalla kukkapaitaisella naisella oli kookkaahko käsilaukku ja pieni ohut läppärilaukku. Kauhea tinka siitä kuinka näitä ei ny muka molempia saa ottaa koneeseen, ja jono seisoo.

Eräs mieshenkilö ehkä 10 pykälää taempaa jonossa avasi reppunsa, otti sieltä tyhjän ostoskassin, käveli jonon ohi tiskille ja laittoi sekä naisen läppärin että käsilaukun siihen kaupan ostoskassiin, ja avot, jono liikkui taas.
 
Mitenköhän nykyään suhtautuvat siihen, jos kapsakkiin on unohtunut viime retkeltä purnukka olutta ja väkijuoman rippeet ja menee ehdottamaan, että jos sais hörsiä net siinä huiviin ja jatkaa etiäpäin linjastolla..
 
Back
Ylös Bottom