Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Toi on vielä siro kello (tietty versioita on useita). Oris Aquis Depth Cauge oli jo liian iso (ja tylsä).
Juu, niin on, mutta siro on tämä minun 17cm....ranne.

Isoin ranteeseen vedettävä "kello" mitä mullakin on on tietenkin sukellustietokone, 53mm ja 16mm paksu. Sekin on jo semmonen mötti ettei sitä lomalla ihan huvikseen pidä jatkuvasti ranteessa.
 
tein laskelmia, tänävuonna henkilökohtainen puhelimeni soinut neljästi

olisi saanut puolestani jäädä nekin kerrat soimatta

En ole tehnyt laskelmia, mutta luultavasti samaa luokkaa minunkin salaisessa luurissani. 📱

Kaksi kertaa jätin vastaamatta:
1. Puhelinmyyjä (Telia tai Kauppalehti, muut ei soittele. Ja tämäkin meni nyt estoon)
2. Sukulainen, jota en vain aina jaksa. Vastasin edellisellä kerralla ja nyt tässä oli liian vähän kuukausia välissä, niin näin äkkiä en pystynyt uudestaan.


En ole kyllä ihan mahdottoman kova soittelija itsekään:
ConnectingPeople.png


Pikkuisen voi olla ylimitoituksen makua tuossa liittymässä.
 
Palaan kans vähän vanhaan keskusteluun kun näköjään useita sivuja tullu tekstiä taas hetkessä. Käytän älykelloa enää vain urheilusuoritusten ajan koska ylläripylläri aloin saamaan siitä kellosta jotain ihottumaa jos pidän 24/7 (kello hyvin pesty, tujummillakin aineilla yms) tuntuu et kroppa on muutenkin kirottu jollain yliherkistymisillä. Sain töissä omaan korvaan valetut korvatulpat ja ne oli maailman parhaat. Käytin joka yövuoron jälkeen niitä kotona nukkumisen avusteena mutta sit iski joku outo juttu että nykyään en voi korvakäytävään työntää yhtään mitään, en tulppia tai nappikuulokkeita. Heti ärtyy ja punoittaa ja alkaa valuttaa jotain kirkasta nestettä... (too much info mut jos joku olis päässy tästä kierteestä ni vinkit otetaan vastaan) pidin monen kuukauden paussin kaikissa korvajutuissa mutta japanin lennon ajaksi pistin tulpat ja se oli menoa taas...

Noh onneksi voi olla ilman.

Muihin vanhoihin juttuihin, mullakin oli tarkoitus pudottaa synttäreille sen 10 kiloa mutta 5 jäätiin ja nyt taas 1,5 viikon flunssakierteessä on sekin varmaan saatu takas. Olenko outo kun vähän kipeenä mulle todellakin maistuu ruoka, ja etenkin kaikki "höttö safka". Muija taas jos on vähänkin kipeä ni ei saa syötyä juuri mitään.
 
En ole kyllä ihan mahdottoman kova soittelija itsekään:

en Minäkään, koska: ei ole kenellekkään mitään asiaa

ja Minulla tietysti halvin liittymä mitä elisaa myy, eli se noin 12euron
 
En muista, milloin olisin viimeksi nähny omaa puhelinlaskuani.. menny aika monta vuotta aina työnantajalle. Netin joutuu vielä maksaan ite, mutta sen saa taloyhtiöliittymänä (+ vähän lisänopeutta) hyvinkin halvalla.
 
nii, kyllähän Eliisa minunkin taskupuhelinlaskut maksaa ja sampo iffin vakuuttelumaksut

loppupeleissä
 
Back
Ylös Bottom