Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
NAISelle olen luovuttanut taskupuhelimeni,salaisen,numeron viimeksi kymmenen vuotta sitten, ehkä jopa yli
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Alkaa jäsen V olla kohta jo niin pitkällä mystisen saavuttamattomuuden puolella, että väkisinkin kääntyy jossain vaiheessa voiton puolelle naisrintamalla.
 
Sitä tässä miettii joka päivä, perkele kun on vain yli 20 vuotta että niitä suunnitelmia pääsee toteuttamaan.
Alle 10v osittaiseen vanhuuseläkkeeseen. Kello tikittää…….

Ja se kello on Rolex Submariner. Kun täällä nyt taas kelloista on puhuttu.
 
Viimeksi muokattu:
Jos siitä lähdetään, niin kaikkihan on aina ollut turhaa kuten esim. jo Saarnaajan kirja Vanhassa Testamentissa monisanaisesti kertoo. Tai uudemmasta filosofiasta voidaan lainata vaikka Johtaja Siitointa: "Turha on elää, turha on kuolla, turha on vanhojen naisten vittuja nuolla".

Että kerro, mistä sinä elämässä tykkäät ja mikä on sinulle tärkeää, niin minä voin kertoa sinulle, miksi sekin on turhaa.

En tarkoittanut ihan noin yli äyräiden sitä, ymmärrän kyllä että kaikessa runoudellisessa väkevyydessään niin se saatettiin helposti käsittää. Lähinnä koitin ikään kuin tuoda ilmi oman inhimillisyyteni turhuuksista keskustellessa.

Mikäli jo vanhassa testamentissa tuodaan ilmi kaiken turhuus niin se ei valitettavasti ole edesmenneen Pekka Siitoimenkaan jälkeen kummallisemmaksi muuttunut.
Eikä aina asiaa ratkaise ne itse kakkulat, millä elämää tarkastelee vaan se suodatinpussi sitten mikä ne loppu päätelmät kulloisestakin aiheesta tekee.
 
Aihe oli kenties joku näistä tai näiden yhdistelmä: persut, rasismi, ilmastonmuutos? Niin ja katujengit, eli kuinka rasismi on niidenkin syy.

Kanadassa vasemmisto syyttää jo hiilidioksidiveroa vastustavia oikeistolaisia tuhopolttajiksi. Aktuaalisia tuhopolttajia leftarit kutsuvat ilmastonmuutokseksi. On tässä kaikessa maalaisjärkiselle ihmiselle sopeutumista,
 
@MegaJohn ihan kuin olisit syvästi vittuuntunut jostain toisesta asiasta.

En nimittäin ikinä ole kohdannut ihmistä kuka raivoaa älykellojen takia noin isosti. :eek:

Millaista elämäsi ylipäätään on, oletko siihen tyytyväinen?

En nyt ihan raivonnu kyllä ollenkaan sentään :D

Eikä inspiraationa ole arkeni synkät hetket tai mitkään, tylsyyspäissäni järkeillyt.
 
Olen älykellollinen Android-käyttäjä. Ei ole mitään kuukausimaksuja. Käytän sitä ensisijaisesti kellona, katson aamulla lämpötilan, luen viestejä, kerään liikuntadataa jne.

Saahan sen älykellon joo ranteeseen teipillä, mutta yhtä hyvin voi vetää lankapuhelinta jatkojohdon kanssa perässä, mitä sillä älyluurilla tekee?
Täytyy varmaan olla oikeen isompi kela, ei riitä jatkojohto.

Ok tästä runsaan vuoden taaksepäin kun näitä huvikseen internetistä kattelin niin sillon jotenkin jäin käsitykseen ja mielikuvaan että älykellon toimintoja ihan joillain kuukausimaksuilla ylläpidettäisiin. Niin sitä kautta lähdin sitten rakentamaan mielipidettä enkä vieläkään ymmärrä kun mainitsemassasi listassa liikuntadatan keräys on ainoa johon älypuhelin ei perustavanlaatuisesti kykene, niin miksi tarvitset älykellon? Älypuhelimeenkin taatusti oman anturin saisi jolla mitata.
 
Back
Ylös Bottom