Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO

Aijai ja voiveljet olis ollu tänään Tsadissa kuormurikeli.

df4e58eb9c3407cf8185fc4eee34ba8d.jpg.webp
 
Muutama kuukausi vielä niin alkuvuodesta tuleekin kuluneeksi 10 vuotta siitä, että olen treenannut hauista, toistoakaan.
Minä olin nuorena salaa kateellinen RHP-jengille. Se oli mukavan näköistä hommaa. Vähän pumppailua, joka ei hengästytä tai okseta. Sarjatauoilla voi jauhaa paskaa äijien kanssa. Itsellä oli kuitenkin tavoitteet, jotka vaativat äheltämään peräsuoli pitkällä. Vaan arvatkaapa mitä? Ei ole enää! Hähää...
 
En tiedä olinko henkisesti ihan täysissä voimissa tänään, kun ehdotin ite, että rupeaisin käymään tekemässä hommia Tampereen konttorilla kerran sprintissä (suomeksi kerran kolmessa viikossa) jonkun päivän pari kerrallaan.

Alkanu vähän ehkä tää jatkuva kotona kököttäminen tympimään ja saattais tuolla saada jotain projektin hommiakin sujuvammin eteenpäin, kun olis porukka livenä speksaamassa / tekemässä.

Mut katotaan lopputulema. Tais mennä nyt tiedusteluun majoituskulujen korvaus, jos tekis noita parin päivän pistoja.
 
Pitkästä aikaa täytin työhakemuksen. Ei ole yyteet menossa eli tarve ei ole suuri, mutta kokeillaan nyt kuitenkin.

En jaksanut kuitenkaan täytellä juuri mitään typeriä kysymyksiä. Pistin vain yhteystiedot, linked-profiilin ja saatekirjeeseen, että olen perkeleen kokenut.
 
Harvinaisesti kävin näin myöhään kaupassa (kun sade vihdoin loppui) ja pääsin seuraamaan viimeisen tunnin punalappu-showta.
Itsellä ei ollut mitään erityisiä tarpeita, mutta katselin hyllyt läpi kuitenkin ja muutama punalappu oli vielä tarjolla. Kaikenlaiset feikkituotteet eli mifut, kifut, pifut, mitä näitä kusetuslihoja nyt onkaan. Ne eivät mene edes -60% alennuksella, mutta hyllyyn ne pitää saada muutaman "valveutuneen" takia. Saman kyllä huomannut muissa kaupoissakin, että jos jotain on punalappusena, niin juuri näitä feikkilihoja.
No mutta kassalle sitten ja edellä joku nainen mättää hihnalle punalaputettuja tuotteita puolen tusinaa (kanaa, kinkkua yms.) ja sitten alkaa normaalihintaisten mättö ja ne sisältävät leivoksia, ison säkin irtokarkkeja, suklaapatukoita, muita karkkeja. Eli punalapuilla lähinnä kustannettiin herkuttelua. En nyt sen enempää ala moralisoimaan, mutta selvästikään tässä ei ollut kyseessä se, ettei ole varaa normaalihintaiseen ruokaan.
Oma lukunsa on tietysti nämä, jotka käyvät aamulla jemmaamassa punalappuiset johonkin pakastekaapin perälle ja tulevat sitten illalla tyhjentämään jemman. Ja sitten nämä vain ahneuttaan hakijat. Kaveri oli joskus ollut prismassa viimeisellä tunnilla ja huomannut jotain kinkkua tai vastaavaa punalapulla ja noukkinut pari pakettia mukaan. Viereen oli tunkenut joku ulisija valittamaan, että muillekin pitää jättää. Ulisijalla itsellään oli kärry puolillaan punalappuisia. Joitakin samoja tuotteita useampikin. 🤷‍♂️
 
. En nyt sen enempää ala moralisoimaan, mutta selvästikään tässä ei ollut kyseessä se, ettei ole varaa normaalihintaiseen ruokaan.
Oma lukunsa on tietysti nämä, jotka käyvät aamulla jemmaamassa punalappuiset johonkin pakastekaapin perälle ja tulevat sitten illalla tyhjentämään jemman. Ja sitten nämä vain ahneuttaan hakijat.
Siis oliko näiden ostamiseen joku tuloraja 🤨
 
Back
Ylös Bottom