Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Taidanpa ottaa jacuzzi-istuskelun silläkin uhalla, että itkuhälytin ei anna armoa.

Sähkövatkaimia pitäisi samalla tutkia, vaikka tällä hetkellä vahva mutu, että id4 olisi ehkä sopivin meikän ajoihin. Kai siihen nuo hurstit saa survottua sen verran mitä niitä nyt kyyditellä nykyisellään tarvitsee.
 
Hommaat jotain niittykukkia noin 5900m2 alalle niin elämä helpottaa ja pörriäinen kiittää.

Tsek, tontti reilut 1.5ha ja siitä nurmea ehkä vajaat parituhatta neliötä. Muuten kasvimaata, kokoelma erilaisia puita, pensaita ja toivottavasti joskus juuri vähän kukkaniittyä. Tietysti kestää ehkä 20 vuotta, että puut kasvavat niin paljon että projekti alkaa oikeasti näyttämään jotenkin siltä kuin toivotaan, mutta tärkeämpäähän on usein matka kuin itse päämäärä.
 
Bonez MC · Gzuz

View: https://www.youtube.com/watch?v=LRKSCrT-pJg


1000_F_578700940_PgetLVuNgiE3zjqofp4Va8Tt1hJjkquk.jpg
 
Salilla heinäkuussa 0, elokuussa jo 2 kertaa.

Syyskuun lopulla alkaa taas tosissaan, sitten ruvetaan tekemään 150 kg kyykkyä. (Päivän kunto just ja just 3x10x50)

Jotenkin järkevää ja säännöllistä treeniä viimeksi vuonna 2019, sitten epämääräistä ja epäsäännöllistä höntsää joka huipentui siihen, että olkapäävamma + työkiireet pilasivat viime talven treenit kokonaan, keväällä kun piti alkaa yrittämään tosissaan niin sairastuin itse niin ettei kroppa kestänyt treeniä kuukausiin ja kun päälle tuli vielä harmeja jotka veivät kesältä kaiken ylimääräisen ajan, niin heitin melkein kolmeksi kuukaudeksi hanskat tiskiin kaiken liikunnan kanssa ja yritin vain jaksaa kaljan voimalla. Nyt kun pari viikkoa sitten ehti ja uskalsi taas vähän aloitella, niin yllättävästi olkapää tuntuu melkein ehjältä eikä enää pelkää koko aikaa, nouseeko kevyestä jumpastakin kuume tai muuta paskaa. Kunto on mitä on, mutta vähän on sellainen olo että keväällä joko kyykkään taas +150 ja vedän satkun rinnalle tai sitten rikon itseni uudestaan.
 
Kauheen aktiivista väkeä foorumeilla. Oon nyt ollu viikon yksin kotona (tai siis koirien kanssa) flunssa tehny tuloaan jo neljättä päivää ja vuorotyötä painanut. Emäntä tulee huomenna ja pitäis kyl yövuoron jälkee jaksaa oikeesti siivoo kämppä kuosiin mutta treenaa ei pääse. Hiki valuu jo koirien kans tepastellessa niin tietää että nyt ei ole aktiivi treenin aika vaan pitäis ehkä oikeesti olla peiton alla ja parannella pois tää lenssu mutta mutta... la su yövuorot on rahaa..
 
Pian pikaviestit Miesten ja Naisten. Mielestäni ne on kiinnostavia katsoa.
e. Kuinkahan kauan toi Dublantis hallitsee seiväshyppyä. Aika ylivoimainen on ollut muutaman vuoden ja nuori jannu vielä.
 
Kuinkahan kauan toi Dublantis hallitsee seiväshyppyä. Aika ylivoimainen on ollut muutaman vuoden ja nuori jannu vielä.

onkohan verrannollinen IsonG:n tilanteeseen

hänkin varmaan hallitsee Porin sceneä kunnes pariutuu
 
Back
Ylös Bottom