Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
pystynyt olla ihailematta näkymää

@Lonewolf
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO

@Lonewolf
Aika mieto tuo lähtöhinta. Mutta arvostan, ettei oo lähtöhinta satasen ja sitte piilotettu hintavaraus.
 
Väsyttää, nälättää, #lihavaolo
Ehdottaisin jäätelöä
ice-cream-licking-ice-cream.gif
 
Hirveästi tuijottelen noita erinäisissä kasoissa olevia tavaroita, mutta ei ne vain siitä itsekseen hypi paikoilleen. Punkka on ainakin kaivettava esiin.
 
Nou hääv. Tai no hääv, mutta ei haluta vanilijaa. Melkein kävin jo raidaamassa Naisen keksijemman.
Vanilja ehdoton voittaja, niskaan mitä mieli tekevi jos paljaalla vetäminen ei tyydytä haluja, marjaa/suklaata/hilloa/siirappia/lettuja. Vasta tuli tutustuttua siihen, että raastimella voi raastaa muutakin kuin juustoa.

e. Vasta opittua myös että raastimella voi raastaa oikeastaan mitä vain, vaikka niitä keksejä kun vähän pakastaa ensin.
 
Nyt ajattelin väsätä lasagnen ja vähän keventää sitä sekä kesäkurpitsalla, että linsseillä.
Tämä on mysteeri. Lasagne lasagnena. Sitten seuraavana päivänä vaikka herkullinen linssipata.

Miksi pilata lasagnea ”kevennyksen” takia?

Tänään ajattelin juoda pullon viskiä, mutta ajattelin keventää (=pilata) sen sekoittamalla 1:1 veteen.

1.5l helvetin pahaa juomaa, kauhea känni, mutta olihan ”kevyempää”.

Just asking.
 
Tämä on mysteeri. Lasagne lasagnena. Sitten seuraavana päivänä vaikka herkullinen linssipata.

Miksi pilata lasagnea ”kevennyksen” takia?

Tänään ajattelin juoda pullon viskiä, mutta ajattelin keventää (=pilata) sen sekoittamalla 1:1 veteen.

1.5l helvetin pahaa juomaa, kauhea känni, mutta olihan ”kevyempää”.

Just asking.
Voin toki vastata, mutta jotenkin luen viestin niin, että et kuitenkaan halua edes tietää koska "P!LALLA SE ON KUITENKIN!11" :rolleyes: :unsure:
 
Tämä on mysteeri. Lasagne lasagnena. Sitten seuraavana päivänä vaikka herkullinen linssipata.
Erittäin rasvaisten ruokien ystävänä sekä erittäin rasvaisena ihmisenä nyt jotenkin alkanut jopa nauttimaan joistain tuotteista vähemmän rasvaisina. Vähän napakampi mutta mehevä lasagne kiihottaa jopa enemmän. Esimerkiksi joku hyvin rasvainen perusjuusto, tykkään vaikkapa leivälle laittaa varmaankin koostumuksen vuoksi reilummin vähemmän rasvaista juustoa vaikka vähän mausta kärsitään ja samoihin kaloreihin päädytään lopulta. Pastahommissa hiilarien puolesta muutenkin jostain syystä tykästynyt enemmän täysyväisten koostumukseen enemmän, leivissä taas ranskanpullaa ja paikallista kauraleipänä markkinoitua vehnäleipää söisin melkein pääravintona jos ei kroppa ottaisi sitä niin negatiivisesti vastaan.

Kesäkurpitsalle enkä linsseille tosin anna mitään hyväksyntää vieläkään, ikävä kyllä.
 
Viimeksi muokattu:
Tämä on mysteeri. Lasagne lasagnena. Sitten seuraavana päivänä vaikka herkullinen linssipata.

Miksi pilata lasagnea ”kevennyksen” takia?

Tänään ajattelin juoda pullon viskiä, mutta ajattelin keventää (=pilata) sen sekoittamalla 1:1 veteen.

1.5l helvetin pahaa juomaa, kauhea känni, mutta olihan ”kevyempää”.

Just asking.
Tämäpä tämä, tofu jo mainittu. Sitten kun aletaan jauhamaan soijaroiheesta voikin pitää muutaman kuukauden taukoa palstalta.
 
Back
Ylös Bottom