- Liittynyt
- 30.4.2008
- Viestejä
- 35 534
pystynyt olla ihailematta näkymää

Volvo B18A (PVPJTGB) vm. 1963, Inkoo | Huutokaupat.com
huutokaupat.com
@Lonewolf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
pystynyt olla ihailematta näkymää
Aika mieto tuo lähtöhinta. Mutta arvostan, ettei oo lähtöhinta satasen ja sitte piilotettu hintavaraus.
Nyt en ymmärtänyt kysymystä...Ootko sä muuten kirjolla? :D
Pitänyt pitkään jo kysyä.
Nyt en ymmärtänyt kysymystä...
Kirjo – Wikipedia
fi.m.wikipedia.org
En oo peltikatolla, enkä (pesu)nesteessä.
Nou hääv. Tai no hääv, mutta ei haluta vanilijaa. Melkein kävin jo raidaamassa Naisen keksijemman.Ehdottaisin jäätelöä
![]()
Jäin miettimään, miten tämä "melkein" ilmeni?Melkein
Käsi meni jo keksiä kohti, mutta vedin sen takaisin, ajattelin että se on kumminkin jo kuivahtanu ja suuri pettymys.Jäin miettimään, miten tämä "melkein" ilmeni?
Pitänyt pitkään jo kysyä.
Nyt en ymmärtänyt kysymystä... En oo peltikatolla, enkä (pesu)nesteessä.
![]()
Vanilja ehdoton voittaja, niskaan mitä mieli tekevi jos paljaalla vetäminen ei tyydytä haluja, marjaa/suklaata/hilloa/siirappia/lettuja. Vasta tuli tutustuttua siihen, että raastimella voi raastaa muutakin kuin juustoa.Nou hääv. Tai no hääv, mutta ei haluta vanilijaa. Melkein kävin jo raidaamassa Naisen keksijemman.
Tämä on mysteeri. Lasagne lasagnena. Sitten seuraavana päivänä vaikka herkullinen linssipata.Nyt ajattelin väsätä lasagnen ja vähän keventää sitä sekä kesäkurpitsalla, että linsseillä.
Voin toki vastata, mutta jotenkin luen viestin niin, että et kuitenkaan halua edes tietää koska "P!LALLA SE ON KUITENKIN!11"Tämä on mysteeri. Lasagne lasagnena. Sitten seuraavana päivänä vaikka herkullinen linssipata.
Miksi pilata lasagnea ”kevennyksen” takia?
Tänään ajattelin juoda pullon viskiä, mutta ajattelin keventää (=pilata) sen sekoittamalla 1:1 veteen.
1.5l helvetin pahaa juomaa, kauhea känni, mutta olihan ”kevyempää”.
Just asking.
Erittäin rasvaisten ruokien ystävänä sekä erittäin rasvaisena ihmisenä nyt jotenkin alkanut jopa nauttimaan joistain tuotteista vähemmän rasvaisina. Vähän napakampi mutta mehevä lasagne kiihottaa jopa enemmän. Esimerkiksi joku hyvin rasvainen perusjuusto, tykkään vaikkapa leivälle laittaa varmaankin koostumuksen vuoksi reilummin vähemmän rasvaista juustoa vaikka vähän mausta kärsitään ja samoihin kaloreihin päädytään lopulta. Pastahommissa hiilarien puolesta muutenkin jostain syystä tykästynyt enemmän täysyväisten koostumukseen enemmän, leivissä taas ranskanpullaa ja paikallista kauraleipänä markkinoitua vehnäleipää söisin melkein pääravintona jos ei kroppa ottaisi sitä niin negatiivisesti vastaan.Tämä on mysteeri. Lasagne lasagnena. Sitten seuraavana päivänä vaikka herkullinen linssipata.
Tämäpä tämä, tofu jo mainittu. Sitten kun aletaan jauhamaan soijaroiheesta voikin pitää muutaman kuukauden taukoa palstalta.Tämä on mysteeri. Lasagne lasagnena. Sitten seuraavana päivänä vaikka herkullinen linssipata.
Miksi pilata lasagnea ”kevennyksen” takia?
Tänään ajattelin juoda pullon viskiä, mutta ajattelin keventää (=pilata) sen sekoittamalla 1:1 veteen.
1.5l helvetin pahaa juomaa, kauhea känni, mutta olihan ”kevyempää”.
Just asking.