e: ei kannata vittuilla typoista, ei jaksa (= ei nää) kännykällä kaikkia typoja korjata
No joo. Iltapala tosiaan Modenassa.
Alkunärppipalat. Väliliemeä hörppien.
Peruna joka halusi olla tryffeli.. Leipää (jauhot ilmeisesti loppuun asti kuivattua pottua, täytteenä pottua, hasselpähkinää, tryffelimössöä), tryffeliä päällä.
Välimeren camo. Kallaa, rapua, yrttejä ja näiden makuisia vaahtoja.
Kalaton vaihtoehto..
Parmesan kiisseli +rehuja.
Palannut sardiini. Kaviaaria, yrttejä ym. Fisun file näkyy alla.
Kalaton. Palannut munakoiso. "Sisäfileen tapaan" kypsennetty kasvispihvi. (Sous vide + pannu munakoisolle). Miten palaneen mausta saadaankin miellyttävä?
Harmaa/musta riisi. Mustekalaa raakana, kypsennettynä, riisivaahtoa, kaviaaria..
Kalaton. Grillattuja kasviksia ilman ainuttakaan grillattua kasvista. Tomaattia, kurkkua ja mitä muuta..
Spagettia (keitetty tomaattivedessä), tomaattigeeliä, mozzarellagranita.
"Kala." Pasta keitetty parmesan-anjovis-sinappi vedessä, majoneesia, balsamicoa pancettaa.
Tortellini, höyrytetty kuten aasian mykyt, sisällä kinkkua, mortadellaa, parmesania, mausteena kimchiä, noria jne. Hullun hyvää.
Peuran sisäfile. Soosit tyrniä, vadelmaa, ruusua, hasselpähkinää..
Possu menossa markkinoille. Verimakkaraa, suklaakastiketta.
Maitoa eri lämpötiloissa ja muodoissa. Ruohomoussea, jäätelöä, rapea maitoa, karamellia.. Suomalaiselle maidon käyttäjälle paras annos.
Herra Isoherra kävi juttelemassa kaikkien vieraiden kanssa.
Leipä on kultaa. Leipä/pullamousse, zabaglione, ja jotain mitä en muista.
Jälipalat. Mini sitruunakakku (kuinka intensiivinen sitruunan maku saadaan niin pieneen palaan???), popkorni mousse, baba.