Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Nämä on näitä ja sitten katkesi filmi. =D Semi-vakavamielisesti ajateltuna, vodka ruoanlaitossa olettamalla että alkoholi haihtuu pois, niin jääkö sen jälkeen makunystyröille enää mitään ihmeteltäväksi?
Itsellä ei kokemusta 😆 bongattu pizzerian listalta
Screenshot_20230730-124652__01.jpg
 
Nyt a-rata kutsuu, jännä nähdä onko kaikilla oikeat patruunat mukana tällä kertaa.
Tästä tulikin mieleen, että aikoinaan kyselin foorumilla ohjeita pilkkuseiskan jättöreikien pienentämiseen. Saamani ohjeistuksen perusteella latasin puolivaippaa hitaaksi N110 avistuksella. Tulos oli erinomainen. Lintu puun alla ja nätit reiät molemmin puolin. 👍
 
En tiiä noista pizzerioiden gourmet-pizzoista.. jos haluun syödä hirveä, maa-artisokkaa, persikkaa tai mitä sötkötyksiä noihin nyt laitetaankaan, niin mieluummin jossain muussa muodossa kuin pizzan päällisinä. Perushyvä margherita tai ihan pelkkä kinkku tai pepperoni useimmiten riittävät päälliset.

4 lihan darrapizzat sit erikseen. Sitä neljän lihan rasvojen sekoittumista ei selvin päin söis, mutta darrassahan noi menee hyvin colalla kyyditettynä.
 
Ne naudanpalaset, jotka eivät mahtuneet viime yöksi kuivaimeen, siirretty pohjattoman reiän kautta masuun. Nyt kahvia ja kohta F1.
 
Tsilit tykkää melko tyyntä ja arska paistaa. Mutta vieläkään ei tule väriä tsileihin, saman ihan hyvän kokosia melkeen ollu 3 viikkoa vaalean vihreitä, voisikohan prosessia jotenkin jouduttaa? 🤔 Olisko tietoa Herr @TJJ
 
Tsilit tykkää melko tyyntä ja arska paistaa. Mutta vieläkään ei tule väriä tsileihin, saman ihan hyvän kokosia melkeen ollu 3 viikkoa vaalean vihreitä, voisikohan prosessia jotenkin jouduttaa? 🤔 Olisko tietoa Herr @TJJ
Varmaan jollain lannotekikkailuilla, mutta en tiiä miten. Aika.. sitten kun kelit jäähtyy niin lämpö tietenkin..
 
Back
Ylös Bottom