Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Ulkoilukeli kuitenkin. Huh. Ei tarvinnut mennä salille.

IMG_5723.jpeg
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Söhnlein ei vaikuta pelästyneen traagisesti päättyneestä sukellusvenematkasta, vaan hän on suunnannut katseensa Maan sisarplaneettaan. Venuksen valloittamista varten hän on perustanut Humas2Venus-yrityksen.
Venus on aurinkokuntamme kuumin planeetta: sen pintalämpötila on noin 475 celsiusastetta. Planeetan ilmakehä on täynnä hiilidioksidia ja sen pilvistä sataa rikkihappoa. Nasan mukaan Venuksen ilmanpaine on yli 90-kertainen Maahan verrattuna."
 
Löysiköhän Sylverö toimintaa festivaaleilta? Huolissani kanssa, ettei kenno homehdu.

No kyllä homehtuu!
Siis aivan järkyttävää keliä koko ajan. Alueella on isoja - lähes valtameren kokoisia - vesilammikoita, vettä tulee jatkuvasti, puuskittainen myrskytuuli, mikä ilmeisesti on koventumassa. EA-porukka pelastaa sammuneita hukkumiselta. Porukalla on täysin hyödyttömiä kertakäyttösadetakkeja. Telttailualue muistuttaa kahluuallasta. Ei taida juoma- ja ruokamyynti oikein kannattaa, samoin keskustan terasseilta jää rahat tahkoamatta.

Järkevintähän tässä olisi suosiolla heittää pois kaikki läpimärät ja nihkeät vaatteet ja nakupelleillä porukassa!
 
Sehän meni sitten ihan kuin elokuvissa.

En nyt vielä jaksa kuvia tms eilisestä dinneristä laittaa, kunhan kerron kuinka 2h syömästä paluun jälkeen molemmat oksentaa kaaressa, itse laattailin koko yön, Nainen onneksi vähemmän. 12h ei ole tarvinnu kusella käydä, sisällä toistaiseksi pysynyt ehkä 3dl nestettä.

Veikkaan syyksi lounaaksi ruokatorilla syötyjä tuotteita.

Eipä ole ihan vähään aikaan (tai juuri koskaan) näin rehellistä turren mahatautia tullu kohdille.

Nyt kokeillaan pysyykö prodepatukka sisällä.
 
Se merssun edellinenkin omista tuskin käytti ilmastointia 🫣 samoin kun tohtorin entinen possu on ollut vain kesä autona😁

aivan varmana on käytetty, kyllähän sen haistaa

No eikä kastu, jos ei viilennystarvetta ole.

miksi siis etes pitää kompuraa päällä jos ei tarve viilentää?

Minähän siis etelleen kytken sen päälle vain silloin kun kaipaan viilennystä, sillon kun en, se ei ole turhaan päällä
 
Ei vielä 13 vuoden ja 313 tkm jälkeen.
Koskahan odotettavissa?

 
”Ilmastoinnin kompuran sammuttamisella ei sinällään ole merkitystä, koska ilma puhalletaan joka tapauksessa bakteereja sisältävän kennon läpi autoon sisälle. ”

”Paras tapa taistella ilmastoinnin hometta vastaan on estää homeen syntyminen vaihtamalla raitisilmasuodatin säännöllisesti ja asianmukaisella tavalla. ”
 
Back
Ylös Bottom