Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Kyllä kelpaa ihmisen olla. Ja jääkaapissa odottaa Irene Partasen muikkukukko. Ja tietty olutta

IMG_2744.jpeg
 

Paikalla ei ole ylimääräisiä silmäpareja, ellei lasketa kirkon kulman takana nurmikolla lepäävää ja hennosti kuorsaavaa naishenkilöä. Hänellä taisi venähtää bileilta pitkäksi.

Kajsna?
 
Älä hukkaa rahaa munagrillin pitsavalmiuksiin. Osta suoraan "oikea" pitsauuni. Säästät rahaa, kirosanoja ja vältyt B-luokan pitsoilta. Nimim. Kokemusta: on

Höh, onko noin? Näytti niin hauskalta se rotisserie pyörivine vartaineen.
 
Höh, onko noin? Näytti niin hauskalta se rotisserie pyörivine vartaineen.
Rotisserie toimii kyllä ja kaikki muukin, mutta paljon...PALJON...parempaa pitsaa saat pitsauunista. Munagrillistä ei vaan saa lämpöä pitsan päälle sillai miten pitsa vaatii. e: ihan hyvää pannupitsaa saa munagrillissä, mutta siihen nyt riittää esim valurautainen paistinpannu e: siis kyllä pitsa paistuu munassakin, mutta päällinen ei oikein ruskistu/kypsy, ts melko saman lopputuleman kuin ihan perus uunissa
 
Viimeksi muokattu:
Töissä. Taas uutta oppimassa. Olis se kiva jossain välissä saada olla jossain työpisteessä sen 40v mitä nä muutkin äijät. Mutta nykyään on trendikästä että kaikki "uudet" koulutetaan 10 vakanssia joten oppiminen on jatkuvaa.. ja uuvuttavaa.
 
Nyt pistit kyllä pahan. Erikoisen näköinen laakeri on. Ei oo nuo risukeulat niin tuttuja.

Pistetään vastakysymys netistä lainatulla kuvalla, kaikille muille, @Heatseeker saa vastata huomenna aamukahvilla, ku tunnistat kuitenki kuuklailematta.

katso liitettä 253576
Mitä aktuaalista vittua, kukaan ei tunnista kytkimen painelaakeria. Kostoksi ostan itselleni laatikon mangomelonijäätelöä.


Juu, tuollaisen vaihdoin Runneriin kun oli niin kulunut.
 
Back
Ylös Bottom