Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Siis aivan jäätävän pitkä tukka jo. Kohta pitää perustaa rokkipänti.

Screenshot_20230630_102348_Gallery.jpg
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
En tienny, täytyy myöntää.


Tein erittäin mielenkiintoisen palaverin aikana taustatutkimusta. 2014 IS artikkelin mukaan Dillinger oli kymmenestä tutkitusta kaupungista viiden kaupungin top 6 listalla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere ja Lahti. Eli ei liene mitenkään tunnettu tai suosittu kuin eteläisemmässä Suomessa.

Dillinger
 
Vähän varauksella tuo Haikon kartano minusta, ainakin se ns. rahvaan puoli. Ainakaan sen alakertaan ei missään nimessä syömään. Alle ala-arvoisen meininki "tarjoilijoineen". Eikä se kylpylä ollu minusta kauhean ihmeellinen.

Mut siinä ite alacartessa oli kyllä hyvät ruoat ja aamiainen oli hyvä.

Porvoo oli muutenkin kiva kaupunki, että tiedä pitäskö joku parin päivän reissu heittää tänäkin kesänä.
 
Heh, tuosta tulikin mieleen korona-aika ja 100% etätyö jne. Ei hirveästi napannut parturissa käydä eikä partaakaan siistiä.

katso liitettä 253280

Juhani?
tulit vain miele:n



 
Eilen hanhen poikaset laahusti laiskasti edessä kävelykadulla, hiukan koitin kiihdyttää heidän vauhtiaan niin joku aikuinen hanhi tuli suhisemaan, tuhmia nuo hanhet. Kakkiikin joka paikkaan.

Ja kyllä väsyttää, onneksi on perjantai!
 
Juhani?
tulit vain miele:n




Onkohan tuo akka psyko kiduttaa Juhania kunnes henki lähtee? Pari kertaa syttyy itsestään tuleen juupa juu. Avioehto aina. Puolisolle ei mitään henkivakuutuksista puhumattakaan. Niin vältetään tällaiset.
 
Back
Ylös Bottom