Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Ei se vaikeaa ole ja vaivaamistahan se onkin, ei vatkaamista. Kyllä siinä forkut saa töitä. Jos on yleiskone niin sillä on nätti alkuun sekoittaa ja jatkaa käsin tai kokonaan koneella.@TJJ
On tuo taikinan vatkaaminen vaikeaa hommaa. Miten se voi onnistua noin vähällä vedellä. Jauhoa 460g ja vettä 276g.
Melko möykkyistä tuli
Jotku ei osaa päästää irti menneestä. Ihme koronaintoilijoita nuo #rahkaaivot.Se sama, edelleen.
hungry cheffin vahvat jauhot imas saman vesimäärän kuin ei mitään, tuntu että olis voinu olla vähän enemmänkin.
Mites muuten speksit? Hiivan määrä? Nostatusaika? Sehän muuttuu ihan hirveästi se koostumus nostatuksessa..mutta toki jos jauho jää paakuille niin ei auttane kuin tehdä uus ja vaikka 65% vettä...kun nyt näytti olevan se 60..Pizza Napoletana jauhopurkin kyljestä Oonin sovelluksella soveltaen sama jauho-vesisuhde ja ei tuosta semmoista kuohkeata palloa saa mitenkään. Möykkyjä jää välisellä. Saisi varmasti olla 70% tai enemmänkin vettä.
Suolaa 14g ja Pirkka kuivahiivaa 0.9g.Mites muuten speksit? Hiivan määrä?
Oliko taikina siis a) vaivaamisen jälkeen paakkusta vai 2) ei noussut?Oisko se menny nyt siinäkin pieleen, kun hiiva sotkettiin ohjeen mukaan kylmään veteen ja poika ei lähtenyt pulputtamaan.
Jotku ei osaa päästää irti menneestä. Ihme koronaintoilijoita nuo #rahkaaivot.
Siinä on jo 3 vuotta liikaa.Miten monta vuotta/vuosikymmentä ketju pysyy aktiivisena
Kumpaakaan en ole juonut ainakaan muistaakseni. Puhtaasti speksien perusteella ottaisin tänään jälkimmäisen. Ekasta tuli fiilis, että se sitten, jos ois yli 5 astetta lämmintä ja aurinkoisempaa
Molemmat. Helvetin kovaa jöötiä.Oliko taikina siis a) vaivaamisen jälkeen paakkusta vai 2) ei noussut?