Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Pitäisiköhän sitä katsella lavvantai-illan ratoksi Kill Bill 2, eilen tuli väijyttyä ykkönen ja jäätelöäkin on.
 
Siis mitä tää jätski-pakotus nyt on?! Joka suunnalta saa kuulla ja katsoa kun porukka ihan jäätelöissä heti kun ilmat lämpenee. Kohta mäki haluuuuuun.
 
Läski ei ehkä ainoaksi pyöräksi, mutta sellainenkin on oltava :). Tässä kevään kelirikossa oli kyllä tarpeen.
Rockmachine koeajettu. Olis tarvinnut vähän aikaa säätää ajoasentoa että saisi arvioitua paremmin, mutta lyhyesti: en rakastunut niin että omaksi hankkisin.
 
Itsellä kiinnittyi huomio limppuja enemmän alushousuihin

Screenshot_20230410-184831~2.png
 
Siis mitä tää jätski-pakotus nyt on?! Joka suunnalta saa kuulla ja katsoa kun porukka ihan jäätelöissä heti kun ilmat lämpenee. Kohta mäki haluuuuuun.

Torilla jäätelökioski auki.
En ostanut.

Pitääkö siitä vokotista ihan oikeasti huolestua? Missä se on? Ettei vaan ole kumi puhjennut.

Minä olen unohtanut pankin tunnistuspalvelun numeron. Enää yksi yritys jäljellä ennen lukittumista.

Lähdin kotoa ilman avaimia. Mukana oli bioskapussi. En päässyt roskakatokseen. Hetken aikaa mietin, että on varmaan vietävä se pussi sitten takaisin kotiin 🙄

Nyt turvallisesti jälkeen kotona vara-avaimen noudon jälkeen. Bioskakin siirretty pihalta
jäteastiaan.

Huomenna käyn katsomassa uponnutta ravintolalaivaa. Terapeutin ohjeen mukaan kannattaa verrata itseään sellaiseen, jolla menee vielä huonommin.
 
@TJJ no, minäkin nyt ostin tuon pirun Elden Ringin. Koska saituri, niin Prismasta fyysisenä kappaleena, että sai emännän henksualet ja voi myydä myöhemmin veks. Ellei sitten halua pitää noita mukana tulleita tarroja, kangasmerkkejä ja julistetta :D

Tiedän tuosta maailmasta ehkä vähän liikaa, kun kattelin jossain kohti aika paljon videoita pelistä, mutta taistelu tarvii ainakin opetella ihan ite. Tuon Beastman of Farum Azulan sain kellistettyä ja oon vasta pyörinyt siinä ihan alkumaastossa ja levuttanut vähän hahmoa ylöspäin. Nyt vois alkaa vähän enemmän seikkailemaan.

Vaikuttaa siltä, että tuon kanssa voi päästä vttusaatanat aika helposti..
 
Vaikuttaa siltä, että tuon kanssa voi päästä vttusaatanat aika helposti..
N+1 kertaa.

Järki lähti siinä alussa aika monta kertaa kun siellä alkualueilla on sellasia paskiaisia joiden kanssa saa painia ihan loppupuolella peliäkin. Ja tietenkin kun ei mitään hajua mihin suuntaan aluksi kannattaa lähteä.
 
Back
Ylös Bottom