- Liittynyt
- 23.11.2018
- Viestejä
- 7 425
Kyllä, jonku verran tullu asiaan nuoremmassa elämässä perehdyttyä.Syvällä rintaäänellä kannatan vähintään 100mm kakkua ja jos vain mahdollista, niin lisäaineistettua betonia joka ei niin tykkää huonoa suolasta/kemikaaleista.
Omassa pirtissä suola ja vuodet on halkonu kakusta pinnan rikki ja pikkuhiljaa häipyy pölynä metsikköön. Tuon laatan on edellinen isäntä valanut ja uskallan väittää, että halvalla ei tällä kertaa tullut hyvä.
Kunhan motivaatio taas iskee, niin valan uusiksi koko paskan samalla kun uusin talliin lattian, siis joskus kymmenen tai kahden vuoden aikajänteellä.
Ite aattelin noin 200 millistä laattaa, 2x kymppimillin verkolla, hakoineen. Ku välillä paikalla vierailee raskaampaakin kalustoa. Pitää vielä perehtyä nykyajan pintakäsittelyaineisiin,
suojakemikaaleihin tms.
mutta eipä tää tän kesän projekti oo.