Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Olen tehnyt samoja havaintoja.

Taitaa vokotillakin olla melkoinen saalis siiman päässä, kun eijole viikkoon näkynyt.

Siiderivalas voi vetää miehen pinnan alle. Tai Saatanan valtava ennätyslahna. Mutta parempi pysyä todennäköisempien selityksien parissa ja katsella tilanne rauhallisesti loppuun asti.
 
Rehellisyyden nimissä, tätä vähän niinkuin ihmettelen. Olet näyttävän näköinen nainen, niin miten sinulle ei muka säpinää järjesty?
En tiedä, kuitenkin niin leppoisa luonne.

Ehkä se on tämä resting I will fucking kill you and eat your eyes if you talk to me face 🤷
 
Yksi kevään varma merkki näyttää taas tulleen esiin, kun rintamamiestalossa alkaa home improvement... Olohuoneessa ei ollut yhtäkään ns. ehjää seinää, joten ruokahuoneen ja olohuoneen välinen oviaukko tuli laitettua umpeen. Lisäksi olohuoneen feng shui kokee merkittävän parannuksen, kun makuuhuoneen pariovet ja eteisen yhden välioven vaihtaa päikseen. Eteisestä piti hävittää korkea kaappi, että tässä pääsee purkamaan purulinnan alkuperäistä harjan suuntaista ja siten enemmän kantavaa seinää pariovien aukkoa varten. Tarvinnee rakennella aukkoon jämäkkä palkki, kunhan aukon teon purushow:sta pääsee. Puruille onneksi löytyy hakijoita, kun vain pistää jätesäkkiin ja ilmoittaa torissa tms.
 
fish.gif
 
Ja uittu mitä halkeamia asfalttipihassa. Vitun routa myllää pihaa.
Tätä täytää kait tilata ja tohotella maahan: https://www.virtasenkauppa.fi/sulatettava-bituminauha-asfaltin-korjaukseen-44393
Asfaltin huonoja puolia kotipihassa. Pakko tilata ammattiporukka tekemään, erikoisvälineineen, eli siksi kallis. Routimisen aiheuttamia patteja ei voi tasata (kiveyksenkin voi aina nostella pois ja latoa uudelleen). Halkeamia voi lirutella bitumilla umpeen, ettei vesi tekisi tuhojaan (auttaisi routaa), mutta rumaksi ja silmiinpistäväksi se jää silti. Pakko siis uusia reunasta reunaan, jos haluaa paikata em. vauriot nätisti. Josta päästään kohtaan yks.

Asfaltin hyviä puolia kotipihassa...

?

Pysyttäydyn siis ajoväylien osalta kiveyksellä rajatussa sepelissä, ja kulkuväylillä kiveyksessä. Tallin eteen vois silti valaa 6,5 (tallin leveys) x ehkä 6 metrisen teräsbetonilaatan, ois helppo touhuta pikkuhommia pihalla, eikä se niin haittaa, jos tuommonen vähä liikkuu, sen verran verkkoja rakenteeseen että halkea ei silti.
 
Tallin eteen vois silti valaa 6,5 (tallin leveys) x ehkä 6 metrisen teräsbetonilaatan, ois helppo touhuta pikkuhommia pihalla, eikä se niin haittaa, jos tuommonen vähä liikkuu, sen verran verkkoja rakenteeseen että halkea ei silti.
Syvällä rintaäänellä kannatan vähintään 100mm kakkua ja jos vain mahdollista, niin lisäaineistettua betonia joka ei niin tykkää huonoa suolasta/kemikaaleista.

Omassa pirtissä suola ja vuodet on halkonu kakusta pinnan rikki ja pikkuhiljaa häipyy pölynä metsikköön. Tuon laatan on edellinen isäntä valanut ja uskallan väittää, että halvalla ei tällä kertaa tullut hyvä.

Kunhan motivaatio taas iskee, niin valan uusiksi koko paskan samalla kun uusin talliin lattian, siis joskus kymmenen tai kahden vuoden aikajänteellä.
 
Back
Ylös Bottom