Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Koivulikööriä? Ihan oksa pullossa.
Joku koivulla maustettu joo. Mut katkeroa tuo pullon mukaan pitäs olla..

Voi olla, että kannan kotiin ihmeteltäväksi. Vanha kollega arvostaa katkeroita, niin sen kanssa tuo olis hyvä korkata. Pitää käydä paikallisen Alkon tarjonta tsekkaan, että on jotain juotavaa tilalla, kun eilen ostettu gini ainakin huvennu.
 
Täällä sitä vaan taatun rauhan vallitessa siitä nautiskellaan sihautellaan juomia auki ja rentoudutaan, sillä välin kun me lähdemme sotaan vierasta valloittajaa vastaan.
IMG_4917.jpg
 
Aamusta jo palauteltiin Torronsuolla mieliin, että pitkospuilla kävellään mielellään minun takana. Niin huono yö takana ettei lähdetty tänään kävelemään suotaival-reittiä mutta onhan tässä vielä pari päivää aikaa. :barefoot:

RLf5cyS.png
 
Pitänee alkaa polttamaan muovia ja öljyä kellon ympäri avosammiossa pihamaalla, että saadaan se perkeleen ilmastonmuutos kunnolla käyntiin. Meinaa nimittäin jo ihan aikuisten oikeasti vituttaa tämä loputon talvi. Öisin -10- -20 pakkasta ja päivisin sataa vittu joka helvetin päivä lunta. Taas tullut aamun ja aamupäivän aikana vajaa 10cm......Kahteen viikkoon pukannu joku 40-50cm lunta kaikkineensa. Riittäis jo perkele.
 
Back
Ylös Bottom