Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Onko salaisuus 10h yöuniin näin yksinkertainen, mitä sanoo palstan paras nukkuja?

Mistään mistään mitään tiiä, mutta tulee jäsen V:n lailla nukutta hyvin. Sen 8h per yö + vkl 9-10h, ympär vuoden.
Kaffia en juo ollenkaan. Enkä mitään muutakaan kofeiinipitoista. (Paitsi puol kauhallista mania!:aa työ-aamuisin :D). Lisäks hikiliikuntaa usein ja kevyt syöminen illalla. Oon huomannu jos syö raskaasti illalla, uni huonoa. Ja jos ei syö, uni mahdotonta. Joku kevyt iltapala lähellä nukahtamista on pakollinen itselle.

edit. Yhdyntä tarvitaan joka ilta. Jos ei, niin asian käsittely vähintään.

Siittämäni ihmiset on myös äärimmäisen hyviä nukkumaan. Kasilta nukahtavat ja seiskalta heräävät. Eikä herää siinä välissä vaikka mikä hälinä olis.
 
Eilen jalkapäivä ja vielä illalla ruokaöverit.

Herääminen 01:23 kipuihin ja uni tuli takaisin vasta joskus viiden maissa. Tänään vietän työpäivän puoliksi kahvikupissa.
 
Vuodessa on vajaa 9000 tuntia, siitä jos nukkumiseen käyttää noin kolmanneksen niin vielä jää n.6000h muuhun toimintaan.
Ehtinee siinä pilkille ja yotaakin hitsaamaan.
 
Eilen oli sellainen lomalta paluu, että tuli "laitettua nukkumaan" eli käytännössä "oikaisin hetkeksi" ja simahdin noin klo 18. Heräsin kolmen aikaan. Henkilöstövajaus. Työkaverilla on yskä. Saa nähdä toipuuko huomiseksi.
 
vieläkö noin pienestä saikutetaan?

Joko se on nykyään erilaista tuo työssäkäynti tai sitten on kovempi yskä mitä yleensä. Loppuviikoksi näytti olevan kalenterissa "oma meno" merkintöjä keskellä päivää.

Jos saisin oman työhuoneen, niin ehkä minua ketuttaisi hieman vähemmän? Nyt on ns. avokonttori. Tulee vaikutelma, että joillakin henkilöillä kynnys olla pois työstä on matala, kun tietävät, että kyllä se tunnollinen kollega on suurella todennäköisyydellä paikalla päivystämässä. Voi ikäänkuin olla vähän huomaamatta pois. Kollega saa myös kitinät töiden ruuhkaantumisesta vastattavaksi, niin ei tavallaan tarvitse ottaa täyttä vastuuta omasta tekemisestä. Voin tietenkin olla väärässä ja on vain sattumaa kaikki.
 
Back
Ylös Bottom