Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Etäkoulutuspäivä 1/2.
Onpa kivaa, kun saa olla Kuopiossa! 😍
En tykkää viikonloppureissaamisesta.
Alkuvuoteen en uhraa lomapäiviä. Veikkaan syksyllä olevani sen verran hajalla, että täytyy säästää lomia sinne. Sitten voi pohtia ottaako vaikka pari viikon lomaa syksylle vai pidentäisikö viikonloppuja.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO

Tässä olisi nyt paikallinen kohde erikoisoperaatiolle. Jonkunlainen taktiikkapalaveri olisi pidettävä ja käskynjako. Tiedustelukoira Irma saapuu viikon päästä eli sitten alkaisi olla iskuryhmä koossa.

Herneitä on.
Koska kohde on Tahkon läheisyydessä, iskuryhmän jäsenet voisivat naamioitua humalaisiksi talvilomailijoiksi.
Se tuskin on offarin vakiokaartille kovin vaikeaa.
 
Pitäs keksiä maalis-huhtikuun taitteeseen joku euroopan lomakohde.. pitkä viikonloppu härkäporukalla tyylisesti. Lontoo tällä hetkellä kärjessä helppojen ja halpojen lentojen vuoksi (yks reissulainen finskillä töissä), mutta ehkä ei itelle kohteena ihan ykkönen..
 
Pitäs keksiä maalis-huhtikuun taitteeseen joku euroopan lomakohde.. pitkä viikonloppu härkäporukalla tyylisesti. Lontoo tällä hetkellä kärjessä helppojen ja halpojen lentojen vuoksi (yks reissulainen finskillä töissä), mutta ehkä ei itelle kohteena ihan ykkönen..
Ässänä hihasta Düsseldorf.
Halvalla pääsee ja paikallinen altbier aivan huikeaa.

 

Kuka pistää pohjat?
Avaan:
Sosiaalisen kuntosi tila
Pisteesi 10/38

Ihmetyttää tuo kysymys mikä näkyy linkistä "Kenelle voit soittaa, jos tarvitset apua keskellä yötä?". Well duh, 112? Vai jollain ei-kiireellisellä asialla aletaan testaamaan kuka hullu kaveripiirissä pitää äänet päällä puhelimessa keskellä yötä?
 
Rupes tekemään mieli dysseliläistä altbieriä.


dussel.jpg
 
kuka pitää äänet päällä puhelimessa keskellä yötä?

Minä, en nimittäin näe mitään syytä miksi ne vaijjentaisin

muistalisin, että etellisen kerran on taskupuhelin soinut yöllä opiseluaikoina

tästä siis +20v

tein tarkastuksia: taskupuhelin on soinut tänävuonna yhtesti ja kahden kuukauden laajennetulla otannalla kahtesti
 
Eipä ole enää paljoa Tommy Leestä näkemättä.
Mitä se nyt on tehny?

Johan se mitä lie 20 vuotta sitten näytteli Pamela Baywatchin kanssa romanttisessa veneilyelokuvassa, jossa näytettiin ns. kaikki.

Tuli samalla joku fläsäri, että minähän kävin jossain katoon Mötikätkin livenä takavuosina, mutta enää ei oo kyllä syytä mennä..
 
Laitoin puhelimen äänettömälle ja tärinättömälle 2015 kun ostin ekan apple watchin. Puhelusta, txt ja wa viestistä vienosti tärähtää kello ja siitä tiedän jos joku tavoittelee. Muut somet ei tuu ilmoitusta. Toisinaan on kello latingissa tai muuten poissa kädestä, tällöin ainoa notifikaatio siitä että joku tavoittelee on puhelimen näytöllä näkyvä. Monesti menee puhelu ohi kun kello ei oo kädessä kun en jatkuvasti katso puhelinta, mutta en oo menettänyt ihmishenkiä enkä rahaa tämän takia. Eikä muilla viestimillä tarvi olla reaaliaikaisesti tavoitettavissa muutenkaan. Tunnin parin sisään joka tapauksessa tulee luuria katottua pl yöt.
 
Back
Ylös Bottom