Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Itse asiassa hyvin moni kissa menehtyy munuaissairauksiin ihan vain siksi, että alkavat oireilla vasta kun loppu on lähellä. -Harvempi ihminen kun otattaa verikokeet ihan vain tarkistusmielessä kissan ikääntyessä, yleensä viedään eläinlääkärin vasta kun oireita on ollut jonkin aikaa ja silloin ollaan jo myöhässä.

Näinhän se monesti on, kun miksipä sitä tervettä eläintä lääkärissä käyttää. Edeltävien kissojen kilpirauhasen vajaatoiminta ja diabetes ovat kyllä saaneet sen verran varovaiseksi, että halusin nuo veriarvot tarkistuttaa.

Noh, huomenna sitten munuaisruokaostoksille.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Ei herätä ruokahalua ☹

Kauhea raha-ahdistus päällä 😖
Minulta on kulunut tänään pari tonnia.
Raahasin kaupasta kaksi kassia ruokaakin kotiin siltä varalta, että jotenkin vaan loputkin rahat häviää tililtä - en heti menehdy ravinnonpuutteeseen. Sen verran on purkkihernekeittoa, kaurahiutaleita ja ohraryynejä 😅 Mielestäni ostelu ei ole kivaa eikä rentouttavaa vaan täysin päinvastoin.

Mutta kissan hampaat on nyt putsattu ja omistan sähköpyörän. Siitäkin on tietysti nyt kauhea stressi, että joku pöllii sen heti varastosta. Huoh.

Vakuutuksen lisäksi kannattaa tosiaan kysyä mitä lukkoa he vaativat. Meillä työsuhdepyörä tai jotain, niin oli todella tarkkaa että lukko on Heidän speksit täyttävä, ei pelkästään silmämääräisesti sopiva. Lukkokin tuli erikseen rekisteröidä valmistajan sivuilla yms. Luotan että nyt eivät pääse vakuutuksen kanssa kieroilemaan itseään vapaaksi korvauksista jos jotain käy.
 
[Tänään p*rseet, koska huomenna diet alkaa]

Pitääkö näissä makkarankuorissa olla monta tuntia. Eihän mulla ole edes iltalaukkua, kun laitoin ne kirpparille muutama vuosi sitten, tarpeettomina.
Ja nyt taas olisi tarvinnut. Tsiisus. 😬

[Pitääkö kännykkä tunkea rintsikoihin vai...]

*lähtee kaivamaan vaatekaappia*


Tänään ei asiallisia, psyko- eikä narkkituoksuja, vaan savuista nahkaa vadelmilla.
375x500.1849.jpg
 
Ketterä_olo.

Eilen ensimmäinen jalkajuNppa varmaan kuukauteen. Jumittelu tuntui about toisessa sarjassa. Aamulla haasteita päästä sängystä ylös. Töiren päälle noin 6h autossa istumista.

Matalasta autosta ulostautuminen oli jännähkö kokemus kun ajelu loppui.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom