Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Alakortes Mia-Maria Susanne (1986)
Etelä-Pohjanmaa
9,15​
 
Sukellukset loppu.

#tilanneonpaha

Screenshot_20221109-161321_Gallery~01.jpg
 

Suomen verotietojen kärkeen nousi keskiviikkona erikoinen nimi. Nyt tulokärki sanoo HS:lle, että kyse on ”näppäilyvirheestä”.

Ilmoitetuilla tuloilla ei kuitenkaan ole mitään tekemistä yhtiön liiketoiminnan kanssa, Critical Forcen toimitusjohtaja Veli-Pekka Piirainen sanoo HS:lle.

Kärkisija suomalaisessa verolistauksessa irtosi 133,7 miljoonan euron pääomatuloilla. Sen päälle Piiroisella oli palkkatöistä saadut vajaat 50 000 euron ansiotulot.

– Tässä on käynyt näppäilyvirhe. Olen tekemässä oikaisua verottajan suuntaan, sanoo HS:n puhelimitse tavoittama Juhapekka Piiroinen.

Tarkkana sitten, ettei oo käyny näpyvirhettä. Suosittelen Uuno:n metodia eli ihan tilitietojen tarkistamista.
 
Mahtokohan järkeillä jälkiverolapun saadessa :D

Muistan ite aikoinaan siperiassa ollessani kun sain jälkiverolapun jossa oli kaks laskua 35000 euroa kumpainenkin eräpäivällä. Ei ollut näppäilyvirhettä vaan tarkoituksella verojen maksu jälkijättöisesti.
 
@vokot , joko uusi Merssu tienattu, Kempower!

kaupat ovat syntyneet

ajattelin jos kokeilisi ottaa tavoitteeksi kotiuttaa joka Jumalan kauppapäivä 50-100e, sehän tekisi yli tonnini kuukaudessa #ylimääräistä tuloa

ei pitäisi olla vaikeaa kunhan pelaa riittävän suurella panoksella, tein jo valmisteluja ja nostin pahan päivän tilin svärjestä tyhjäksi

enkä pelaa osakesäästötilillä vaan maksan verot, kuten cunnon kansalainen tekee #vänstern
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom