Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Nonnii, ekaa kertaa j-lihapihviä tehty pallorillissä.
700g paketti naudan 10% jiitä n. 6 eri kokoiseen osaan josta käsin painelemalla pihviä etäisesti muistuttavat jutut. Päälle suolaa ja mustapippuria sekä kohti rilliä. Ihan lopuksi heitin jotain savusulatejuustoa siivut päälle.
Ja jumalauta! Nehän onnistui ja maku ihan hemmetin hyvä, otin vielä ihan vahingossa jotain n´hgty burgerin hotdog sämpylöitä mutta ne puoliksi ja kävi kanssa lämmittelemässä tovin grillissä.
Rasvasempi liha pysyy paremmin kasassa ja maistuu paremmalta.

t. Läski
 
Rasvasempi liha pysyy paremmin kasassa ja maistuu paremmalta.

t. Läski
No tiijetään ja on maukkaampaakin just sen rasvan ansiosta mutta ei vaan pysty.
Säästän ne rasvan syönnit ribseihin.
Niin ja kasassa pysymisen kanssa ei ollut minkäänlaista ongelmaa, pelkäsin että ne murenee siihen ritilälle mutta ei montaa murua karannut.
 
No tiijetään ja on maukkaampaakin just sen rasvan ansiosta mutta ei vaan pysty.
Säästän ne rasvan syönnit ribseihin.
Niin ja kasassa pysymisen kanssa ei ollut minkäänlaista ongelmaa, pelkäsin että ne murenee siihen ritilälle mutta ei montaa murua karannut.
Seuraava vaihe, savusta pihvit.

Screenshot_20210328-162853_QuickPic.jpg
 
Viimeisimmän tiedon mukaan alusta on saatu käännettyä 30 astetta ja paikalle on tulossa pari hinaajaa lisää.
Elämme jännittäviä hetkiä.
 
Tuli vaan siitä chinookista miäleen että konttimallin maks. nostokyky joku 13 tonnia, monet kontit painaa helposti paljonkin enempi kun pelkkä tyhjä 40 jalkainen kontti painaa 3700kg.
 

3 kpl M-Nutrition Anabolic Overdrive 6 kg

Orange - Sweet berry - Rasberry kiwi

-25%
Muistelisin että rariossa joku kokki sanoi maailman parhaissa burgerpihveissä olevan rasvaa 46%
Jostain luin että yli 30% rasvaa tekee koostumuksesta tahmaisen ja epämiellyttävän tuntuisen.
 
Jostain luin että yli 30% rasvaa tekee koostumuksesta tahmaisen ja epämiellyttävän tuntuisen.
Sitä minäkin vähän kuvittelisin. Kai siitä osa rasvasta lurahtaa irti lihasta ja pannulle. Muutenhan koostumus alkaa lähentelemään talipalloa 😅
 
Tuli muuten pyöriteltyä ABB:n roboo ja sen hitsauskalua VR-laseilla kuluneella viikolla.

Enää ei ole yhtään matkaa siihen, että kaveri hitsaa jotain isoa etänä. Puuttuu vain se, että jollain tarve ja joku osaa myydä.

Robotilla hitsaus on toki nykypäivää, mutta VR-laseilla ja kapulalla onnistuu ihmisen ohjaamana.
 
Nonnii, ekaa kertaa j-lihapihviä tehty pallorillissä.
700g paketti naudan 10% jiitä n. 6 eri kokoiseen osaan josta käsin painelemalla pihviä etäisesti muistuttavat jutut. Päälle suolaa ja mustapippuria sekä kohti rilliä. Ihan lopuksi heitin jotain savusulatejuustoa siivut päälle.
Ja jumalauta! Nehän onnistui ja maku ihan hemmetin hyvä, otin vielä ihan vahingossa jotain n´hgty burgerin hotdog sämpylöitä mutta ne puoliksi ja kävi kanssa lämmittelemässä tovin grillissä.
Eniten rillaan jlihoista juur tuota snelmannia. Ei tuu kumista tai kovaa, kun kypsennytaika on niin lyhyt muutenkin. Eilen meni läpikypsiksi ja silti meheviä. Yleensä jätän mediumiks.

Mustapippuri ja suola menee lihan sekaan ja maistelen koska hyvää. Sitten vasta pyöritän piffeiks. Keskelle ohuempi kohta, niin kypsyy tasasesti.
 
Tuli muuten pyöriteltyä ABB:n roboo ja sen hitsauskalua VR-laseilla kuluneella viikolla.

Enää ei ole yhtään matkaa siihen, että kaveri hitsaa jotain isoa etänä. Puuttuu vain se, että jollain tarve ja joku osaa myydä.

Robotilla hitsaus on toki nykypäivää, mutta VR-laseilla ja kapulalla onnistuu ihmisen ohjaamana.
Tuosta voisi varmaan tehdä sellaisen sovelluksen, jossa Doktor makaa sohvalla lasit päässä ja ABB häärää komentojen mukaan rillin kimpussa.
Ei tarvitsisi nousta soffalta lainkaan.

Ja joku innokas voisi perustaa firman joka striimaisi erikoisia tapahtumia nettiin, niitä voisi sitten katsella pientä korvausta vastaan.
Nytkin pitäisi olla kanavan varressa kamera jalustalla ja siitä kuvaa tulemaan 247.
 
Eniten rillaan jlihoista juur tuota snelmannia. Ei tuu kumista tai kovaa, kun kypsennytaika on niin lyhyt muutenkin. Eilen meni läpikypsiksi ja silti meheviä. Yleensä jätän mediumiks.

Mustapippuri ja suola menee lihan sekaan ja maistelen koska hyvää. Sitten vasta pyöritän piffeiks. Keskelle ohuempi kohta, niin kypsyy tasasesti.
Viimeksi taisin laittaa sekaan kun koitin samalla metodilla pannulla, mun mielestä ihan pinnassakin maistuu samalta.
En siis sekoita/vaivaa tai mitään muutakaan sitä jauhelihaa vaan suoraan jaottelee ja siitä vain muotoilee pihveiksi, ihmeen hyvin kyllä pysyy kasassa verrattuna esim. lihapulliin joihin tulee kananmunaa ja korppujauhoa (viimeksi täysjyvä ruisjauhoa kun oli korppujauhot loppunut) Samalla tavalla yleensä tehnyt pihvitkin.
 
Eniten rillaan jlihoista juur tuota snelmannia. Ei tuu kumista tai kovaa, kun kypsennytaika on niin lyhyt muutenkin. Eilen meni läpikypsiksi ja silti meheviä. Yleensä jätän mediumiks.

Mustapippuri ja suola menee lihan sekaan ja maistelen koska hyvää. Sitten vasta pyöritän piffeiks. Keskelle ohuempi kohta, niin kypsyy tasasesti.
Vakuumipakatut jlihat pitäs kieltää lailla, aivan karmea koostumus kaikkeen.

Itse olen alkanut treenaamaan smashburgeria, viime viikonloppuna parina päivänä. Tuli kyllä hyviä, pitää treenata lisää.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom