Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Mä oon miettinyt myydä pyörän pois. Viime kesänä en ajanut metriäkään.
Yritän etsiä tälle kesää ajokaverin jos taas vähän innostuisi. Pitäisi päivittää pyöräkin mutta ei näillä muutamilla kilometreillä viitsi.
 
Jos Morgan Freeman lukisi kaikki mieskirjoitukset ja The Corrsin Andrea Corr kaikki naiskirjoitukset, niin voisin kuunnella.

Menisköhän se sitten jotenkin niin, että sanelija valitsisi kenen äänellä? Jos painavaa ja varmaa sanottavaa niin valitsen James Earl Jones ja vähän niin ja näin epävarmat jutut sitten Ismo Leikola tms.? =D
 
Onhan tuo ehkä tehokkuudessa vasta puolivälissä. Liikaa tekijöitä.

Kun saadaan älyä pidemmälle ja toimivaksi, niin suoraan sanelu tekstiksi lyö läpi.

Eikä mikään mahdoton ole koska onhan puhe tekstiksi ollut jo kauan olemassa oleva toiminto, tässä kontekstissa asiaa täytyisi ehkä vähän viilailla että saataisiin homma paremmin toimimaan.

Toki on puheentunnistustekniikassakin varmaan vielä paljon kehittymisen varaan yhdeksi ongelmaksi lääkärien saneluissa voisi olla että tulee paljon virheitä jos ei tunnista vieraita sanoja tms. ammattitermejä.
 
Kassoista tuli mieleen miksi Suomessa ei ole vastaavantyylisiä kassoja jossa voisi maksaa kuten videolla näkyy.

Homma nopeutuisi jos ei nyt huomattavasti niin edes hieman.

View: https://youtu.be/4B3dZ7N1-Vc


Huomatkaa automatisaatio ei vähennä työtä vaan tuossakin kassalla oleva neiti pakkaa asiakkaan ostokset pussiin. Kerran pari on Suomessa kassalla oleva työntekijä pakannut jo valmiiksi ostokseni ja se toimi ihan hyvin. Vastaavasti olisin itse ensin laittanut rahat ja kuitit lompakkooni ja sen jälkeen lähtenyt pakkaamaan tässä tilanteessa homma toimi huomattavasti nopeammin.
 
Kun saadaan tulostettavien NFC-tagien hinta alas, niin homma muuttuu. Fingerprintillä oli jo hyvä meno, mutta tyssäs vielä tähän aikaan.

Hinta tarpeeksi alas, niin tägi tulostetaan tuotteen etikettiin. Kaupassa romut kärryyn vaikka omaan kassiin ja kävellään kassan ohi. Tsekataan kuitti ja hyväksytään napilla. Ihminen jää pois noista hommista, heti kun mahdollista.

Kaikki menee automatikly. Aika hölmön hommaa skannata viivakoodeja ja vielä imminen siihenkin hommaan.

Inventaariot, tilaukset kaikki menee automaattisesti. Hyllytykseen maks tarvii ihmistä. Lidl vois senkin hoitaa robolla ja tavarat otetaan vaan lavoilta ja paketeista, kuten nytkin. Siellä ei pureta niitä hyllyyn nytkään. Kylmätuotteen tai olusen matkan voi tarkistaa luurilla, että pysynyt esim lämpötila sopivana tuotantolinjalta saakka.
 
20200530_234225.jpg

Tässä oikea menopeli! Sylvinkin kiharat meinaa vauhdissa suoristua
 
Back
Ylös Bottom