Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Missä on kuvankaltaisia pitkiäkalsareita en ole löytänyt. Aivan mahtava asuste.
Oisko tarpeeksi lähelle?


Tai kerralla koko kerrasto:

 
En ois ite ehtiny.

emmääkää, juuri vasta söin ensimmäisen lämpimän aterian

on tullut kulutettuakin tänään, motonet, cycli, moto-seinäjoki
ja osinkoja ei ole tänään tullut yhtään!
 
Eks säkin sillon tällön konsernin johtohommista, sadan päämiehen roolista, apinoiden kuninkaasta, joudut jalkautumaan röi-ukoksi kun jampoilla on nuha, tai selkä kipiä tai anopin hautajaiset. Ilman kalssonkejako pakkasessa painat menemään?

Alkaa muuten kalsarihousumuoti tulemaan pikkuhlijaa miehillekkin. Naisethan on niin piukoissa kalssonkeissa että puonreijän rypyt näkyy, tilanteessa kuin tilanteessa, urheilusta juhliin. MUTTA näitä näkee jo miehilläkin lenkillä ja salilla. Eka miehillä oli nämä spandexit, mutta päällä pienet shortsit. Nykyään kehtaavat jo ilman shortseja.
Eiks oo vähän kuin kalsarit jalassa olis.
Mä teen jokapäivä ns. haalarihommia mutta tiloissa joissa on lattialämmitys. Ulos mennään vain kotiin lähtiessä ja sieltä tullessa. Ennen joo oli ulkohommia mutta sitten mä kysyin että miksi vitussa ja upgreidasin hommat :)
 
Tavallaan jopa itsekkin naurahdan jos näen kylillä tms isämmaan puolustajan, siis jotenkin aina alkaa miettimään että vieläkin noita juntteja on. Sitten toinen oli kun portsarihommia teki niin Soldiers of Odinin katupartiot oli piristävä näky kun tuli veljeilemään.
 
Pari kiloa herneitä turpoamassa, siihen kaveriksi possua, sipulia ja salviaa. Pierumaratoni tiedossa.
 
Muistatteko kun millennium vaihtui? Muistan sen että oli niin vitun kylymä sinä uutena vuotena. Jostain -20 -30 väliltä. Jukopliut oli jäässä jonottaa discoon sisälle.
En muista, ku se 99-2000 yö meni töissä, ja oikeasti vuosituhat vaihtui vasta vuoden päästä.

Mutta, sen muistan selvästi, että varsinki sillon nuorena, joulukuun loppu oli jotain leppoisaa -15...-20, uuden vuoden yö AINA -38 tai kylmempi, ja sitte taas heti palattiin sinne -10 seutuville.
 
Viimeksi muokattu:
Back
Ylös Bottom