Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Täällä satoi pari tuntia sitten lunta, mutta nyt näyttäisi pikkuhiljaa kääntyvän kevääksi. Neljä vuodenaikaa hurahtaa näppärästi vuorokauden sisällä tällä hetkellä.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Mää en tajua miten jotku kestää päivästä toiseen tätä perseen myyntiä privaatissa. Yksin tässä saamarin kopissa suuri osa päivää. Emmääny mikään maailman sosiaalisin yksilö ole, kaukana siitä mutta ei tässä vaan jaksa istua. Toisaalla on porukkaa jonka kanssa jauhaa paskaa ja piereskellä kilpaa.
 
Vielä pari hassua tuntia töitä että pääsee omiin töihin. Nyt kun sääkin on tollanen niin ei hirveästi ginosta mennä vaihtaa kaivinkoneen kauhan pohjaa. Sais jo tulla kesä.
 
1589539555383.png
 
Noku neki å kiinni.

Ja kuka tunnustaa?

katso liitettä 218033

En ollut minä.
Sen voin tunnustaa, että aikoinaan, kun nuo sankarit tulivat herättelmään yövuoron jälkeen klo 10 aamulla, niin iloisesti käskin painumaan helvettiin.
Ei ole sen jälkeen näkynyt, joten jollekin hyvälle listalle pääsin.
 
katso liitettä 218035

Kyllä maalla on mukavaa!
Ei ole parempaa paikkaa olla hommissa kun maalla. Plus joskus erittäin komeita maisemia ajella kevätauringossa.

Monesti saanut lähteä vatsa täynnä. Parhaillaan saanut aamukahveet sekä voileipiä, lounaalla hernesoppaa + pannaria, ja iltapäivällä vielä kahvit pullan kera.

Kaupunkikotiin kun menee, niin hyvä että isäntäväki huomenta sanoo.
 
Aattelin olla kiva iskä ja tulla mäkkärin kautta kotiin, no oikeesti ei vaan huvittanut alkaa duunailee ruokaa niin kävin.
Sanoin että lopeta pelaaminen ja tule tänne, mitään ei tapahtunut ja nyt mietin kuinkahan hyvää toi puoli tuntia pöydällä lojunut hampurilainen mahtaa olla?
Ei kyllä sano mitään kun syö sitä.
 
Back
Ylös Bottom