Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Tänään pitäis kiriä vähän yhden kurssin luentomonistetta, otanpa avuksi pitkästä aikaa tomaattitekniikan :puntti:
 
Tässä muuten kävi niin, että etätyöt loppu. Huomenna konttorille. (Palauttamaan läppärit ja siivoamaan työpöytä). Tarkoitti sitä, että pitkä etärisuparta sai lähteä ja tilalle lyhyt lähirisuparta.

[Kuva]

Pitää olla no-homosti kateellinen rintakarvoista, itselläni se on sellasta outoa paskaa että hurautan ne tukkaa ajaessa helvettiin mut uhkaavasti alkaa tummenee ja tiheentyy niin kohta pitää alkaa miettiä sitä tuskallista "antaa kaikkien kukkien kukkia" päätöstä.
 
Mielenkiintoista ajankulua varmasti. Onnistuu näköjään jopa noi rasitustestit tuolla ohjelmalla, voit testata leuvvanvetotelineen kestävyyden.
Ittellä ei ole kokemusta muuta kuin noista ilmaisohjelmista. Joku Blenderi on ihan hirvee käyttää. Ja sitten kun on pari viikkoa käyttämättä ei muista enää niitä miljoonaa näppäinyhdistelmää.
Ja noita enemmän taiteiluun suunnattuja ohjelmia käyttänyt joskus, Sculptris, ZBrush....Mutta ne nyt on ihan erilaisia ja eri käyttöön.

Ootko youtubessa kattellut noita James Brutonin viteoita? Siinä on aika mestari 3D tulostuksessa ja robottiensa koodailussa.
Omalla lisenssillä ei saa tehtyä rasitustestejä. Tuli huomattua, kun joskus koitin jollekin yksikertaiselle sillalle tehdä topologista optimointia. Ois hauska, kun sais vielä itse piirrretyistä kappaleista ylimääräisen materiaalin pois, mutta se ei tosiaan onnistu omalla lisenssillä.

Onhan noita vaikka mitä ohjelmia. Monella varmasti pärjää, kun oppii käyttään. Pahin homma on tosiaan se, että unohtaa äkkiä homman juonen. Sillä hommasinkin 3D-tulostimen, että tulee piirreltyä varmasti välillä jotain. Ja onhan se toiminut, että on tullut piirreltyä koska aina jotain keksii mitä tarvii.

Enpä ole kuullutkaan, pitänee katsoa, sillä vaikuttaa mielenkiintoiselle nopealla vilkaisulla.

Edit, saattaa muuten olla tullut joku pätkä vastaan joskus, kun nyt paremmin katselin mitä mies touhuaa Youtubessa.
 
onkohan Iso tie, paikkakuntamme moottoritie

etes Minä en tiiä, en tosin ole asunutkaan paikkakunnalla kun vasta 14vuotta
 
Kyllä se paino näemmä pikkuhiljaa laskee. Neljän viikon saldo -3kg. Tämän aamun paino siis enää vaivaiset 93kg. Tavoitehan on tuolla 85kg-80kg akselilla. Että vähän on matkaa vielä.
 
Korona vei ravintolalounaat, niin pari kiloa hävinnyt tässä karanteenin aikana.
 
Mieskomeus made my day 😚

Onko sulla jokin luurankofetissi :cautious: ?

Screenshot_20200515-093952~2.png
 
Onko sulla jokin luurankofetissi :cautious: ?

Täytyy kyllä sanoa, että ehkä mun tyyppiä on sittenkin ne enemmän kestävyysurheilijamaiset miesvartalot. :unsure:
 
Back
Ylös Bottom