Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Menin ulos ja aloin vahingossa remontoimaan.

Screenshot_20200328-171250_QuickPic.jpg
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Isäukolla oli eka pöytäsirkkeli vaneripöytä jonka alapuolelle oli ruuvattu pyörösaha.
Viritys ei ole enää tallella mutta pöytä on ja kestänyt jonkun 30 vuotta.
E: Tulipa virityksistä mieleen mutsin miesystävä samanlaisen laitteen kanssa. Pari vuotta takaperin oli tehnyt jotain polttopuita pienistä rangoista ja viritti teipillä virtakatkaisijan pohjaan. Siinä vaiheessa ei ollut sattunut vahinkoja mutta tehtiin meidän mutsille pientä remppaa ja se tarvi sitä, oli kylppärin lattialla, teräsuoja edelleen auki viritettynä ja virtakatkaisija pohjassa. Tuuppas sitten jatkoroikan seinään niin se alkoi vetää vitullista rallia pitkin kylppärin lattiaa :ROFLMAO:
 
On kyllä tyylikkäät. Voisihan ne laittaa listalle, niin on yhdenmukainen varustus.

Kunhan puntteja ei katkaista reiden kohdalta, vaikka ketjun neidit niin vaatiikin.
Joo ei nyt toki mitään qlliadduja niistä tehdä.

Seuraavaksi ohjelmassa lettujen: paisto.
 
Saako osallistua?

Tervetuloa!

Temppareita ja punaviiniä (maku on parantunut kun on saanut vähän happea) lauantai-iltaan. Muuta ei tartte :heart:
 
@Kajsna onko pistää tuota sämpyläreseptiä? Viimeksi sain sämpylöistä lähinnä semmoisia kivikovia heittoaseita..
https://kotiliesi.fi/suklaapossu/hampurilaissampylat/
Tällä tein. Jauhoissa riitti noin 6 dl, siinä vaiheessa vaivatessa alkoi irtoomaan hyvin astian reunoista ja oli hyvin käsiteltävää. Tuorehiivaa käytin about kolmanneksen paketista. Taikina kohos varmaan lähemmäks 3 tuntia ja sämpylöitä kohotin ainakin reilun pari tuntia. Hyvin onnistui näin!
 
Sämpylät jotka onnistuu aina eikä mene koviksi ja jopa minä osaan tehdä:
5 DL vehnäjauhoja, 2 Tl leivinjauhetta ja 0.5 Tl suolaa sekoitetaan yhteen. 2,5 DL maitoa ja 2 RKL öljyä yhdistetään ja sitten yhdistetään kuivat ja märät aineet.
Vaivaa rullaksi ja jaa 6 osaan ja pyöritä sämpyläksi. Paina vähän litteäksi ja jauhota pinta ja paista 250 asteisessa uunissa n. 10 min.
 
Muuten, jos Provinssi peruuntuu nii otetaan etäfestarit täällä! Kuunnellaan rock'n'rollia ja vedetään lämmintä bulkkibisseä. Nukutaan olkkarissa teltassa jne.

Mitähän tässä viinissä oikeen on :confused:
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom