Niin pienet, mutta ai niin ärsyttävät asiat elämässä

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Mike
  • Aloitettu Aloitettu
^^ Loistavaa.

Sama juttu noiden kofeiininarkkareiden kanssa työpaikoilla. Aikuisilla ihmisillä hirveä numero aina siitä kahvihetkestä, ei voi käsittää.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Söin äsken kiivin, koska teki mieli. Nyt on alahuulen sisäpuoli auki, perkele. En tietääkseni ole allerginen kyseiselle hedelmälle, mutta aina siitä joku kohta suussa tulee kipeäksi. Vissiin kannattais pysyä erossa niistä :jahas:
 
^Oli aikanaan sama homma. Ei tiettävästi ollut allergioita, mutta kiivi aiheutti pientä turvotuksen tunnetta kurkkuun. Anyway, mätin vain menemään ja ongelma lähti pian itsestään pois.
 
käyn koulun salilla illalla, aina kun menen sinne niin päivällä koulu aikaan kun lukiolaiset kä siellä niin ne jättää kaikki painot minne sattuu viduttaa vidusti siivota aina:) hauska kun se on aina siistimpi lähtiessäni
 
Oltermanni -juustojen erot.

En tiedä miten kyseistä juustoa oikein valmistetaan, mutta maku vaihtelee täydellisen mauttomasta kerman kautta liki mietoon emmentaliin. Samalla koostumus vaihtelee hikoilevasta ja löysästä kovaan ja kuivaan. Ja jottei vain innostu ensimmäisen muutaman siivun jälkeen, niin juuston ala- ja yläosat voi maistua täysin erilaisille.

Oon nyt keräilly excel-taulukkoon ylös sellaisia eränumeroita ja parasta ennen -päiväyksiä jotka oon laittanu maun mukaan kategorioihin 'hyvää, mautonta, pahaa, hirvittävää', koostumuksen mukaan kategorioihin 'kovaa/märkää, kovaa/kuivaa, keskinkertaista, pehmeää/kuivaa, pehmeää/märkää' ja tasaisuuden mukaan 'pohja parempi, kansi parempi, tasainen'.

Ainakaan toistaiseksi ei ole löytyny minkäänlaista kaavaa miten voisi päätellä sisältääkö kaupassa oleva uusi Oltermannilavallinen luokkaa hyvää + kovaa/märkää jota syö ilokseen, vai hirvittävää sheissea. Mutta kun kotiin pääsee ja syö muutaman siipaleen kannesta ja pohjasta niin voipi sitten hyvän juuston tapauksessa ottaa eränumeron ja parasta-ennen päiväyksen mukaan ja mennä takaisin kauppaan ostamaan pari-viisi kiloa lisää.

Huonointa oltermannia syö vain väkisin, parasta oltermannia syö raasteenakin sellaisenaan. Kiukuttava pikkuasia kun ei voi edes kulutusjuustoon luottaa. Ja juustoa tosiaan menee sen verran että asia käy kiukuttamaan.
 
^sitten kun olet hetken aikaan tutkinut vielä noita juustoja niin ei muuta kuin palautetta oltermannille että keskittykääpä laadunvalvontaan, ja vielä nuo exel-taulukot mukaan.
 
Oon nyt keräilly excel-taulukkoon ylös sellaisia eränumeroita ja parasta ennen -päiväyksiä jotka oon laittanu maun mukaan kategorioihin 'hyvää, mautonta, pahaa, hirvittävää', koostumuksen mukaan kategorioihin 'kovaa/märkää, kovaa/kuivaa, keskinkertaista, pehmeää/kuivaa, pehmeää/märkää' ja tasaisuuden mukaan 'pohja parempi, kansi parempi, tasainen'.

:wtf:
 
tiskaaminen, pyykkääminen ym. samaan kategoriaan menevät asiat. Herätyskelloon herääminen on myös verenpainetta nostava asia. Onhan näitä vaikka kuinka paljon lisääkin...
ps. timse oot hieno mies! :D
 
^sitten kun olet hetken aikaan tutkinut vielä noita juustoja niin ei muuta kuin palautetta oltermannille että keskittykääpä laadunvalvontaan, ja vielä nuo exel-taulukot mukaan.

Kyllä tuollainen tutkimus ehdottomasti eteenpäin! Ties vaikka saat lavallisen oltermannia lahjaksi :D
 
Ansys Classic! Voi tauti, että siinä on kanssa insinöörin keksimä ohjelma. Mitään logiikkaa tuon käytön opettelemisessa ei ole ja kaikki tehdään vaikeammin kuin 80-luvun tietokoneohjelmissa. Ei mikään ihme, että lujuuslaskijoille maksetaan hyvää palkkaa.
 
Se kun kiehuvaa vettä roiskuu päälle.
 
Se kun ajat autolla ja vieressä istuu joku jolla on tapana pitää jalat niin levällään, että aina kun vaihdat vitosen sisään niin sen toisen polvi on tiellä.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom