Miten porukka syö raejuustonsa?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja purkkis
  • Aloitettu Aloitettu
Joskus, jos on vetänyt raeostia suoraan purkista, niin olen maustanut sen valkosipulijauheella. Ihan toimiva sekin. Kerran laitoin päälle Uncle Ben'sin sweet&sour-kastiketta. Ei sekään pöllömpää.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
rahkaan, puuroon, leivän päälle.. paljaaltaankin menee kiireessä tai tonnikala-raejuusto hässäkkä ketsupilla, yea i'm genuine freak :D
 
Ku ostaa kaupasta sitä Äidin tekemää Maksalaatikkoa, Äidin tekemää Punajuurisalaattia ja lättää semmosen raikkari purkin siihe siivelle niin tuntuu siltä ku suussa olis mahtavat pirskeet käynnissä! Kunnon bulkki setti nääs!
 
Hernekeiton kanssa menee mukavasti sekaisin. Normipurkkikeiton sekaan 2 sipulia ja yli 500g naudanpaistijauhelihaa, runsaasti cayannepippuria ja chiliä. On hyvvee!
Ps. Myös aurajuusto sopii tuohon kuin valettu.
Fitnesstukku koodi pakkotoisto15. Ja ei saa olla paljon vettä, pitää olla riittävän paksua :kuola:
 
Ennen tuli blendailtuu mehukeittoon ja jogurttiin tms..mut nyt menee ihan sellasenaan..loppulusikallisten kanssa joutuu ehkä ottaa jotain märkää et saa alas
 
- sellaisenaan
- mixattuna johonkin esim kasvissosekeittoon
- muun ruoan lisukkeena
 
Tulipas luettua hyviä vinkkejä! Itselläni oli ainakin aikaisemmin aikalailla hankalaa saada raejuustoa paljaaltaan alas, joten tässä omat vinkkini:

- perinteinen puuro+mehukeitto+raejuusto
- mansikanpalat+kaneli+raejuusto (paras!)
- munakkaan seassa
- purkillinen raejuustoa+2 valkuaista+leseitä+makeutusainetta+kanelia uuniin vuoassa, syödään marjojen kanssa (ihanaa!)
- lohkoperunoiden tai perunamuusin kanssa
 
Pelkiltään tuota yleensä vedetään... joskus salaatissa.
Ja tietysti nyt ruoan kanssa... ihan minkä vaan... mm jauhelihakeitossa ihan loistavaa.
 
Yleensä raakana suoraan purkista. Jokaiseen lämpimään ruokaa raejuustoa tosin tule sotkettua. Joskus tulee mixattua sitä curry- tai chilitonnikalan kanssa. Taidanpas kohta kokeilla raejuustoa tonnikalan ja kananmunan kera :)
 
aamulla rahkan ja myslin kera, päivällä tonnikalalla höystettuna, joskus sotken siihen hunajaa ja marjoja, joskus menee ihan sellaisena, joskus taas teen siitä kaikenlaisia paistoksia :). Tykkään siis raejuustosta
 
Kaurapuurossa nyt tietysti, mutta kekseinpä tossa yksviikonloppu aika hyvän sekotuksen kun en halunnu leipää syödä, sekotin raejuustoa ja banaanisiivuja + ihan pieni loraus valion kokoos&lime 5% ruokakermaa. Nam!
 
Kaurapuuroon lisään aina purkillisen. Muidenkin aterioiden yhteydessä lautasella on melkein aina kasa raejuustoa. Myös "purkista suoraan suuhun" -tekniikka on hyväksi havaittu ja suuressa suosiossa. :D
Mainittakoon vielä, että maustamaton Keso on ainoa oikea raejuusto miun makkuuni!
 
Kyllä se menee useimmiten sen normaalin safkan seassa, eli broiskun, jauhelihan, lohen ja riisin tai pastan mukana. Kumma kun joskus teki tiukkaa saada se purkki raejuustoa alas pelkiltään, mutta nyt kun on opetellut syömään niin se hulahtaa alas ton muun lautasellisen kanssa niin ettei uskois. :)
 
sittenpä vielä sellanen (jota kukaa ei varmaa oo sanonu) että mösändeeraa raejuustoa ja (kevyt)maksamakkaraa. SItä voipi syyä vaika semmosenaan ja sitte tietisti leivällä ja kasviksien kanssa sekotellen.

Nii, ja sitte vielä mustamakkaraa, kurkkua ja raejuustoa, aijai!!
 
Mä ainakin heitän sen puolipurkkia raejuustoa pirtelöön: maidon, rahkan, banaanin, protskujauheen ja marjojen sekaan. Sekotan nuo kaiuki sauvalla, ja mössön juon kerralla alas. Maku saattaa välillä tökkiä, mutta onhan se nyt terveellistä, joten ei muuta kuin naamariin vaan sanoi Nykänen baarissa.
 
sittenpä vielä sellanen (jota kukaa ei varmaa oo sanonu) että mösändeeraa raejuustoa ja (kevyt)maksamakkaraa. SItä voipi syyä vaika semmosenaan ja sitte tietisti leivällä ja kasviksien kanssa sekotellen.

Nii, ja sitte vielä mustamakkaraa, kurkkua ja raejuustoa, aijai!!

Ex-avokki teki usein tuota maksamakkara-sekoitusta ja kerran huijasi minutkin maistamaan. :urjo: Toista kertaa en sitä virhettä tehnyt. Maksamakkara tai muutkaan makkarat eivät kyllä istu mun makuun. Mutta lusikallinen raejuustoa keittokinkun tai kalkkunaleikkeen sisälle rullattuna on aivan toinen juttu! :kuola:
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom