• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Mitä ostit itsellesi viimeksi?

Laardi

VIP
Liittynyt
26.5.2004
Viestejä
7 965
Ikä
45
Kaupunki
Espoo
Makuupussin. Ajattelin lievittää koronaoloa nukkumalla parvekkeella.
 

Laardi

VIP
Liittynyt
26.5.2004
Viestejä
7 965
Ikä
45
Kaupunki
Espoo
Oli jo slow cooker tilauslistalla, mutta painoin sitten kuitenkin äksää. Lähti tilaus vain kahvipavuille.
 

-kake-

urpo
VIP
Liittynyt
14.9.2011
Viestejä
1 124
jumalaut, mietin että vaikuttaapa näppärille.

En haaveile enään, kun näin hinnan. 😅
Noin 10 irtoparia tulee myös kohtuukalliiksi ;).
 

eot

VIP
Liittynyt
11.11.2002
Viestejä
170
jumalaut, mietin että vaikuttaapa näppärille.

En haaveile enään, kun näin hinnan. 😅
No katsoin että Suomessa maksavat parina n.500e 😤 ja olisivat jääneet ostamatta, mutta kun pääsin ostamaan sieltä missä ne tehdäänkin niin hintalappu on toki erilainen.

Todella näppärät kyllä ovat, mutta eivät toki sovellu oikein ammattikäyttöön eli vaikka yleiselle salille, en usko että tulisivat kestämään niissä olosuhteissa.
 
Liittynyt
5.5.2004
Viestejä
3 344
n. 50e:llä saa 15kg:hen asti säädettävät x2. Eli äkkiseltään 100e:llä pääsis 30kg:hen/käsi...
En edes vittuillessani katso merkkiä, sillä ovat ihan intersport/koskimies osastolta.
 

Laardi

VIP
Liittynyt
26.5.2004
Viestejä
7 965
Ikä
45
Kaupunki
Espoo
Kun ostaa 5,10 ja 20 kg kässärit niin pääsee pitkälle, remmeillä kiinni toisiinsa niin saa lisää painoa.
 

Laardi

VIP
Liittynyt
26.5.2004
Viestejä
7 965
Ikä
45
Kaupunki
Espoo
Tuli se slow cookler kuitenkin hankittua.
 
Liittynyt
13.5.2020
Viestejä
3
Ssb-tangon ja muutaman lisäkiekon levytankoon. Seuraavaksi trap-bar niin alkaa olla kotisali varusteltu.
 
Liittynyt
23.11.2018
Viestejä
1 183
Haaveillu, miettiny, lueskellu vaihtoehtoja. Tänään kävin yhen viidn euron nippelin hakemassa ja mukaan tarttui tää...

 
Liittynyt
14.11.2011
Viestejä
197
Electrolux ESC7400. Ei hajua, en lukenut ohjekirjaa.
Sullahan ne panohommatkin on hallussa, niin joku BrewMonk tyyppinen mäskäin, niin onnistuu isommallekin porukalle kerralla oluet ja toisella sous videet.
 
Ylös