Mitä levitettä laitatte leivälle?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja lumicki
  • Aloitettu Aloitettu
Keijua tulee yleensä käytettyä...
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Ihan sitä vihreää peruskeijua ja -floraa, ne vähärasvaiset ei maistu yhtään millekkään ja luin kerran tutkimuksista, että niissä on kamalasti lisäaineita. Aamupuuroonkin laitan reilun kasan margariinia.
 
Normi sinistä KEIJUA! :rock: . Pienestä asti oppinu syömään keijua, kun isoveljelle ei mikään muu allergian takia käy :) . Mun mielestä se on parhaan makusta ja siinä on eniten omega3 :D .
 
Joskus oliiviöljyä. Mutta jos jotain levitettävää niin voita tai oivariinia, riippuen mitä muuta päivän aikana syö, mutta noista on hyvä ottaa hyviä tyydyttyneitä rasvoja. Margariinisotkuja en ymmärrä.
 
Ketsuppia ruisleivälle. Monet ihmettelyt olen tästä saanut kuulla, mutta toimii hyvin, kun laittaa vielä raejuustoa ja kinkkua päälle.
 
En syö leipää kotona ollenkaan, koska leivän päälliset pukkaa lihottamaan meikäläisellä. Jos syön sitä jossain muualla niin paiskaan kunnolla voita ja kaikkia höysteitä mitä on käsillä.
 
Syön sinistä Floraa mihin on lisätty sitä camelina omega-3 settiä.
Tämä sen takia, että sitä yleensä jääkaappiin ilmestyy.
 
Becel 35%
 
Ylähuulen.

Ööh, sen lisäksi myös sitä levitettä, mitä kaapissa on jäljellä - beceliä, oivariinia.
 

Suositut

Back
Ylös Bottom