Mitä levitettä laitatte leivälle?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja lumicki
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Minilätta.
 
Mä laitan leivälle pääasiassa ingmanin kevyt sulatejuustoa. On ihan hyvän makuista, kohtuullisen vähän rasvaa, vielä vähemmän hiilareita ja paljon proteiinia.
 
Ingmariini maistuu ihan hyvältä, mutta on aika kovaa. Eli Oivariini. Jos tekee lämpimän voileivän, niin siihen riittää rasvaksi juusto.
 
keijuu keijuu
 
Keijua. Miten noinkin moni jättää levitteen kokonaan pois?! Eikös esim. tuo omega keiju ole kuitenkin ihan terveellinen vaihtoehto rasvaksi? Meinaan vaan sitä, että onko siinä paljonkin eroa tällaselle tavan punttimimmille ottaako lusikalla rypsiöljyä vai laittaako levitettä leivän päälle?
 
Laktoositon Flora
 
40% floraa, se on selvästi herkkua koska ostan sitä aina perhepakkauksessa ja syön sen kaiken ihan itse (eikä mene edes kauan). :D Erityisherkutteluun kuuluva patonki puolestaan upotetaan suolalla ja mustapippurirouheella maustettuun oliiviöljyyn... Koulussa syön joko valkosipulilevitettä, oivariiniä tai oikeaa voita.
 
En laita mitään, herkkupäivinä laitan beceliä paahdetulle ruisleivälle:kuola: Normaalina päivänä otan rasvat suoraan pullosta eli oliiviöljystä, lesitiinistä ja vehnänalkioöljystä.
 
Kevyt levi 30% sekä juustoo ja makkaraa...
 

Suositut

Back
Ylös Bottom