Mä laitan leivälle pääasiassa ingmanin kevyt sulatejuustoa. On ihan hyvän makuista, kohtuullisen vähän rasvaa, vielä vähemmän hiilareita ja paljon proteiinia.
Keijua. Miten noinkin moni jättää levitteen kokonaan pois?! Eikös esim. tuo omega keiju ole kuitenkin ihan terveellinen vaihtoehto rasvaksi? Meinaan vaan sitä, että onko siinä paljonkin eroa tällaselle tavan punttimimmille ottaako lusikalla rypsiöljyä vai laittaako levitettä leivän päälle?
40% floraa, se on selvästi herkkua koska ostan sitä aina perhepakkauksessa ja syön sen kaiken ihan itse (eikä mene edes kauan). :D Erityisherkutteluun kuuluva patonki puolestaan upotetaan suolalla ja mustapippurirouheella maustettuun oliiviöljyyn... Koulussa syön joko valkosipulilevitettä, oivariiniä tai oikeaa voita.
En laita mitään, herkkupäivinä laitan beceliä paahdetulle ruisleivälle Normaalina päivänä otan rasvat suoraan pullosta eli oliiviöljystä, lesitiinistä ja vehnänalkioöljystä.